دسر فلامینگو

فصل: 
توسط
Featured Chef افسانه

طرزتهیه دسر فلامینگو مواد لازم دسر فلامینگو تهیه خانگی دسر فلامینگو

آسان
تقریبا ارزان

دسر فلامینگو
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 7ساعت

مواد لازم

برای 6 نفر

دسر فلامینگو

  • 3 پیمانه شیر
  • 1 پیمانه شکر
  • 1 پاکت خامه 200 میلی لیتر
  • 3 عدد زرده تخم مرغ
  • 7 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
  • 1/4 پیمانه آب سرد
  • 1 نوک قاشق چایخوری وانیل
  • 1/4 پیمانه شکلات تخته ای رنده شده
  • 2 عدد موز
  • 1 قوطی کوچک کمپوت آناناس
  • 1/2 پیمانه گردو

طرز تهیه

  1. ابتدا شیر را با نصف پیمانه شکر و نوک قاشق چای خوری وانیل مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود.زرده های تخم مرغ را با نصف پیمانه شکر و نوک قاشق چایخوری وانیل داخل ظرفی روی حرارت بخار کتری قرار میدهیم و با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود و شکر خوب حل شود. بخار آب باعث میشود زرده ها از حالت خامی دربیاید .
  2. پودر ژلاتین را با 3 قاشق چایخوری شکر و یک چهارم پیمانه آب حل کرده و بنماری میکنیم .
    وقتی شیر و ژلاتین از حرارت داغی افتاد و خنک شد آنها را داخل مخلوط تخم مرغ میریزیم و با چنگال هم میزنیم .
    خامه را داخل ظرفی میزنیم سپس مواد را به خامه ی زده شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .در این مرحله دوروش وجود دارد . 
  3. میتوانیم مواد را داخل ظرف استیل بریزیم و روی ظرفی بزرگتر که داخل آن یخ باشد قرار دهیم و مدام هم بزنیم تا به غلظت فرنی برسد. روش دیگه اینکه ظرف رو داخل یخچال بگذاریم و چند دقیقه یکبار هم بزنیم تا نبنده و حالت فرنی بگیره و دوباره در یخچال بذاریم.
  4. من به مدت 30 دقیقه داخل یخچال گذاشتم و هر 5 دقیقه یه هم زدم. 
    آناناس و موز و گردو را نگینی خرد کرده و وقتی کرم خامه ای به غلظت دلخواه رسید مواد را با شکلات تخته ای رنده شده به کرم اضافه میکنیم. 
  5. داخل قالب مورد نظر را کمی چرب و مواد را داخل قالب به مدت 5 الی 6 ساعت درون یخچال میگذاریم تا ببندد. 
    برای تزئین بریلو را روی بخار کتری بنماری کردم و کاملا با بخار کتری باز کردم. به بریلو رنگ خوراکی زرد زدم و باز شروع به هم زدن کردم تا رنگ داخل بریلو باز شود دسر را روی توری گذاشتم و بریلو را کاملا روی دسر کاور کردم.
  6. پنج دقیقه زمان دادم و دوباره بریلو را روی سطح کار ریختم تا جاهای که نگرفته کاملا کاور بشه از روی توری برداشته و با بریلوی قرمز و گلهای فوندانت تزیین کردم. نوش جان

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 629 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد