برگر ماهی

فصل: 
توسط

این روش فوق‌العاده طبخ ماهی ، مناسب کسانی است که ماهی دوست ندارند. پس اگر کودکی دارید که ماهی نمی‌خورد با درست کردن این برگر خوشمزه می‌توانید او را به ماهی خوردن علاقه‌مند کنید

آسان
تقریبا گران

برگر ماهی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

برگر ماهی

  • 500 گرم فیله ماهی
  • 2 عدد پیاز
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/2 پیمانه آرد سوخاری
  • 1 پیمانه پودر سوخاری
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری پاپریکا
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

  1. ماهی بدون تیغ را در چرخ گوشت بریزید یا با میکسر میکس کنید.
  2. پیاز را رنده کنید و همراه با تخم مرغ، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل به ماهی میکس شده اضافه کنید.
  3. مواد را خوب ورز بدهید تا یکدست شوند. سپس آرد سوخاری را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه برگر آماده شود.
    مایه برگر را داخل نایلون بگذارید و 1 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس برگرها را به حالت گرد در بیاورید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن تفت دهید.
  4. برگر آماده شده را در نان همبرگر بگذارید و با کاهو، گوجه، پیاز و سس دلخواه سرو کنید.نوش جان!

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 500 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد