ساندویچ فیله و اسفناج

فصل: 
توسط
Featured Chef Nicole Johnson :::> orwhateveryoudo.com

طرزتهیه و مواد لازم ساندویچ فیله و اسفناج

خیلی آسان
ارزان

ساندویچ فیله و اسفناج
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 25دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

ساندویچ فیله و اسفناج

  • 6 تکه فیله گوشت یا فیله مرغ
  • 3 عدد تخم مرغ محلی
  • 2 ورق پنیر چدار
  • 2 مشت اسفناج تازه
  • 2 عدد مافین انگلیسی
  • 2 قاشق چایخوری کره

طرز تهیه

  1. مافین ها را تست کنید و کمی با کره چرب کنید. روی نصف هر مافین یک ورقه پنیر قرار دهید.
  2. فیله را سرخ کنید تا برشته شود سپس در بشقاب روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن آن کشیده شود.
    اسفناج را در 1 تا 2 قاشق غذاخوری از روغن فیله تفت دهید تا پلاسیده شود. اسفناج داغ را روی پنیر بگذارید.
  3. تخم مرغ ها را در کره و روغن فیله نیمرو کنید به شکلی که سفیده ها بگیرند اما زرده هنوز شل باشد.
  4. تخم مرغ را روی اسفناج قرار دهید و بیکن را اضافه کنید. نصفه ی دیگر مافین را روی آن قرار دهید و بلافاصله سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد