كيک انجير و عسل

فصل: 
توسط
Featured Chef استاد مظفر

طرزتهیه كيک انجير و عسل مواد لازم كيک انجير و عسل تهیه درمنزل كيک انجير و عسل

تقریبا مشکل
تقریبا گران

كيک انجير و عسل
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 45دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

كيک انجير و عسل

  • 10 عدد انجير متوسط (هر كدام را به 8 قسمت تقسيم كنيد)
  • 3 قاشق سوپ خوری عسل
  • 200 گرم كره نرم‌ شده 200 گرم يا 1 پيمانه
  • 175 گرم پودر قند 175 گرم يا 3/4 پيمانه
  • 1 عدد پوست رنده‌شده ليموترش
  • 1/2 عدد پوست رنده‌شده پرتقال
  • 4 عدد تخم‌ مرغ (سفيده و زرده آن جدا شود)
  • 225 گرم آرد سفيد گندم 225 گرم يا 2 پيمانه
  • 1 قاشق چایخوری بيكينگ پودر
  • 250 میلی لیتر ماست 250 ميلي ‌ليتر يا 1 پيمانه
  • عسل براي براق كردن انجيرهاي پخته روي كيك مقداري

طرز تهیه

  1. فر اجاق گاز را روي 180 درجه سانتي‌ گراد يا 350 درجه فارنهايت يا شماره 4 از قبل گرم كنيد.
    قالب كيكي با قطر 23 سانتي‌ متر را آماده كنيد، سپس كف و ديواره آن را بعد از چرب كردن با روغن مايع، با كاغذ روغني مخصوص شيريني ‌پزي پوشش دهيد.
  2. حالا برش ‌هاي انجير را در كنار و همچنين روي هم در كف قالب بچينيد و 3 قاشق عسل را روي انجيرها بريزيد.
    كره، پودر قند، رنده پوست ليمو و پرتقال را در كاسه بلوري بزرگي بريزيد و با همزن شروع به مخلوط كردن آن ها بكنيد تا مخلوط حاصل، بي‌ رنگ شده و پف كند.
  3. سپس كم‌ كم زرده ‌هاي تخم ‌مرغ را به آن اضافه كرده و هم بزنيد.
    مواد لازم خشك شامل آرد، بيكينگ پودر را در ظرفي با هم مخلوط كرده و سپس كمي از آن را به مخلوط كرمي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
  4. سپس يك قاشق ماست به آن افزوده و هم‌ زدن را ادامه دهيد. همين كار را به نوبت تا زماني تكرار كنيد كه مخلوط خشك و ماست تمام شده و خميري حاصل شود.
  5. كاسه تميزي آماده كنيد و سفيده‌ هاي تخم ‌مرغ را در آن بريزيد و با مخلوط ‌كن آن‌ قدر بزنيد تا پف كرده و سفت شود.
    حالا ابتدا نيمي از آن را به مايه كيك اضافه كرده و آرام هم بزنيد، سپس باقيمانده سفيده زده ‌شده را افزوده و هم ‌زدن را يكي ‌دو بار به آرامي انجام دهيد. مايه كيك را روي انجيرها بريزيد و به مدت يك ساعت در فر حرارت دهيد تا بپزد

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 541 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد