فلافل خانگی

فصل: 
Featured Chef Ashpazi_r_sh

طرزتهیه فلافل خانگی  مواد لازم فلافل خانگی رسیپی فلافل خانگی

آسان
تقریبا ارزان

فلافل خانگی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 35دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

فلافل خانگی

  • 300 گرم نخود
  • 3 حبه سیر
  • 1 عدد پیاز
  • 2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز
  • نمک به ميزان لازم

طرز تهیه

  1. ابتدا نخود را در آب می خیسانیم تا نفخ آن برطرف و نرم شود. حدود 6 ساعت زمان نیاز است تا نخودها به خوبی نرم شوند. البته اگر زمان دارید نخود را از شب قبل بخیسانید. حالا اگر مخلوط کن دارید می توانید به راحتی تمام مواد را میکس کنید.
  2. توجه داشته باشید که هنگام میکس کردن مواد خیلی له نشوند. ولی اگر مخلوط کن در دسترس ندارید نخود را بعد از خیس خوردن دو بار چرخ کنید. سپس سیر و پیاز را رنده کنید و به نخود اضافه کنید.
  3. در مرحله بعد آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه می کنیم و تخم مرغ را نیز به مواد فلافل اضافه می کنیم. حالا باید مواد را خوب ورز دهیم تا کاملا مخلوط شوند. پس از اینکه مایه فلافل آماده شد نوبت سرخ کردن فلافل می رسد.
  4. برای سرخ کردن فلافل ها باید در یک ظرف گود مقداری روغن بریزیم. توجه داشته باشید باید ظرف کوچک و گود باشد تا فلافل ها هنگام سرخ کردن در روغن شناور باشند. باید اجازه دهید روغن کاملا داغ شود سپس مایه فلافل را در روغن بیندازید.
  5. مقداری از مایه فلافل را بر میداریم و مانند کوکو سیب زمینی به صورت دایره شکل حالت می دهیم. البته مانند کوکو سیب زمینی نیاز نیست آنرا تخت کنید و باید به شکل گلوله باشد. حرارت زیر تابه باید بسیار ملایم باشد تا فلافل ها به آرامی مغز پخت شوند

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 400 کیلو کالری

نظر

5
چهارشنبه, 20 تیر 1397
فلافل خانگی - سارین حسنی

ثبت نظر

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد