کیک الیزابت

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم کیک الیزابت

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کیک الیزابت
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 35دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

کیک الیزابت

  • 5 عدد تخم مرغ
  • 180 گرم شکر
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 قاشق چایخوری رنده پوست لیمو
  • 50 گرم کره
  • 100 گرم رنده شکلات قهوه ای
  • 100 گرم آرد
  • 100 گرم بادام یا فندق تست شده و پودر شده
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

طرز تهیه

  1. زرده را از سفیده جدا کرده و زرده را با نصف شکر زده و بعد وانیل را هم اضافه کرده و رنده پوست لیموترش را هم اضافه میکنیم. بعد کره به دمای محیط رسیده را هم تکه تکه کرده و به مواد اضافه میکنیم. بعد ارد و بادام و شکلات رنده شده و بیکینگ پودر همه را با هم مخلوط کرده و یکدست میکنیم.
  2. بعد سفیده را با باقیمانده شکر با هم زده تا ابری که شد، اخر کار به مواد اضافه میکنیم و به صورت دورانی بهم میزنیم.قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار میدهیم و مواد را در آن میریزیم. در فر با دمای 180 درجه قرار میدهیم. برای من حدود 25 دقیقه طول کشید که بپزه. 
  3. میتوان مواد را دو برابر کرد و در سینی گالوانیزه کاغذ روغنی گذاشته و آن را به ارتفاع 2 سانتی متر در سینی ریخت. بعد از اتمام پخت، کیک را به شکل قطعات مربعی و بعد مثلثی برش زنید. روی کیک را شکلات اب شده به صورت خطوط کج بریزید و با خلال پسته تزیین کنید.

یاداشت دستور تهیه

مایه این کیک نسبتا سفت است. نگران نباشید و به کارتون ادامه دهید و منتظر نتیجه اش باشید. 
این دستور برای قالب 20 در 30 مناسب است. 
برای تست کردن بادام یا فندق، میتونید بادامها رو روی سینی فر بذارید و چند دقیقه سینی رو در فر قرار بدید

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 591 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد