تارت بادمجان

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم تارت بادمجان

تقریبا مشکل
تقریبا گران

تارت بادمجان
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 10دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

خمیر تارت

  • 3 پیمانه آرد سفید
  • 3 قاشق سوپ خوری شیرخشک بزرگسالان مخصوص قنادی
  • 1 قاشق سوپ خوری خمیر مایه
  • 1/4 پیمانه آب برای عمل اوردن خمیر مایه
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1/5 قاشق چایخوری شکر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 4 قاشق سوپ خوری روغن مایع یا روغن کنجد 3 تا 4 ق س (یا هر روغن مایع دیگر)
  • 1 پیمانه آب ولرم به میزان لازم (حدود یک پیمانه یا کمتر)

مواد میانی تارت

  • 1 عدد پیاز نگینی
  • 200 گرم گوشت چرخ کرده
  • 4 عدد بادمجان سرخ شده متوسط 3 الی 4 عدد؛
  • 1 عدد فلفل دلمه ای
  • 150 گرم قارچ
  • 3 حبه سیر 2 الی 3 حبه
  • 1/5 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • نمک و فلفل و زرچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

  1. خمیر مایه و شکر را با یک چهارم پیمانه آب ولرم در یک کاسه یا لیوان غیر فلزی مخلوط کنید و روی آن را با یک پیش دستی بپوشانید و ده دقیقه در جای نسبتا گرم و تاریک بگذارید تا خمیر مایه پف کند و عمل آید. من همیشه برای اطمینان، حتی خمیر مایه فوری را نیز به همین صورت عمل می آورم. دمای اب برای عمل اوردن خمیر مایه باید حدود 40 درجه سانتیگراد باشد. یعنی اگر انگشت را چند ثانیه در آن نگه دارید، باید احساس گرما کنید ولی احساس سوزش نکنید. 
  2. در کاسه ای مواد خشک شامل آرد و شیر خشک و نمک و بیکینگ پودر و روغن را مخلوط کنید. شیر خشک موجب لطافت خمیر میشود ولی اگر نداشتید، آن را حذف کنید. اکنون خمیر مایه عمل آمده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. به هیچ عنوان از قاشق یا مفتول فلزی استفاده نکنید. بهترین وسیله قاشق چوبی یا به کمک دست میباشد. اکنون آب ولرم را کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا جایی که یک خمیر لطیف به دست اید و به دستتان نچسبد. اگر احیانا بیش از حد به آن آب اضافه کردید، کمی آرد مجددا اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آید که به دست نچسبد. خمیر را 10 دقیقه ورز دهید. میتوانید بعد از کمی ورز دادن، صد مرتبه خمیر را در ظرف یا روی سطح کار، بکوبید. 
  3. روی خمیر را با دست روغنی چرب کنید و روی کاسه را سلفون بگذارید. خمیر را به مدت تقریبی 
    یک ساعت الی یک ساعت و نیم در جای نسبتا گرم بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. زمانی خمیر امادست که حجمش دو برابر شده باشد و اگر انگشت را در آن فرو کنید، جای انگشت به حالت اول برنگردد. 
  4. در این فاصله مواد میانی را طبق توضیحات انتهای دستور آماده کنید. 
    بعد از اینکه خمیرتان ورآمد، قالبهای تارت را با روغن جدا کننده چرب کنید. حالا خمیر را با وردنه به ضخامت 2 میلیمتر پهن کرده و آن را بلند کنید و در قالب تارت قرار دهید. اضافات خمیر را از اطراف قالب تارت بگیرید. 
  5. دقت کنید که باید این خمیر را برای تارت، نازک باز کنید. چون هم خمیر مایه و هم بیکینگ پودر دارد و پف زیادی میکند. 
    من برای این خمیر از دو قالب مربعی و دایره ای مخصوص تارت استفاده کردم. 
    بعد از گذاشتن خمیرها، کف قالب تارت را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. 
  6. مواد میانی خنک شده را روی خمیر بریزید و در نهایت کمی پنیر پیتزا روی سطح مواد بپاشید. 
    برای قالب دایره ای، مقداری از خمیر را نیز جداگانه باز کردم و با کاتر مشبک، قالب زدم و روی تارت قرار دادم. اطراف خمیر را به خمیر زیری چسباندم و اضافات خمیر را گرفتم. 
    برای قالب مربعی نیز مقداری از خمیر را روی سطح کار باز کردم و با کاترهای به شکل گل و برگ، قالب زدم و روی سطح مواد تارت گذاشتم. کمی از خمیر را نیز به شکل توپ کوچک درآوردم و کمی با آب خیس کردم و وسط گلها گذاشتم. 
  7. برای رومال نیز یک عدد زرده تخم مرغ را با کمی زعفران دم شده مخلوط کرده و با برس روی سطح خمیرها و لبه های تارت بمالید. سپس به دلخواه روی آنها کنجد یا سیاه دانه بپاشید. 
    اکنون قالبهای تارت را به مدت 15 الی 20 دقیقه در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانیکه روی خمیر تارتها طلایی شود. دقت کنید که نان اطراف تارت نیز کمی برشته شود. 
  8. برای من 15 دقیقه طول کشید. سپس قالبها را بیرون آورده و کمی که از حرارت افتاد، تارتها را از قالب دراورید و سرو کنید.
  9. تهیه داخل تارت :پیاز نگینی را با کمی روغن تفت داده تا سبک شود. سپس گوشت چرخکرده و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سیر له شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس قارچ اسلایس شده را اضافه کنید و با شعله زیاد تفت دهید تا آب آن تبخیر شود.
  10. بعد رب گوجه و نمک را اضافه کنید و کمی تفت دهید در نهایت فلفل دلمه ای ریز شده و بادمجانهای سرخ شده نگینی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. میتوانید درب تابه را چند دقیقه بگذارید تا مواد گوشتی با شعله کم بپزند. اجازه دهید مواد خنک شود و بعد داخل خمیرهای تارت را با این مواد گوشتی پر کنید و روی سطح آن پنیر پیتزا بپاشید. 

یاداشت دستور تهیه

سعی کنید مواد میانی را با کمترین میزان روغن درست کنید که زیاد چرب نباشد.

 

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 423 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد