اگ ناگ بدون الکل

فصل: 
توسط

بهترین دستور برای تهیه اگ ناگ بدون الکل. غلیظ، یکدست و خامه ای! واقعاً خوشمزه است!

آسان
تقریبا ارزان

اگ ناگ بدون الکل
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2 پیمانه شیر
  • 5 عدد میخک درسته
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 1/4 پیمانه شیر غلیظ شیرین شده
  • 4 عدد زرده تخم مرغ
  • 1/2 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1 پیمانه خامه قنادی پر چرب
  • 1 قاشق چایخوری خامه قنادی پر چرب(برای تزئین)
  • 1 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

  1. شیر، میخک، دارچین و شیر غلیظ شده را داخل یک روغن دان بریزید و روی شعله ی ملایم حرارت دهید تا کاملاً گرم شود. شعله را کم کم زیاد کنید و روی متوسط بگذارید تا مخلوط آهسته به جوش بیاید. مواظب باشید که غل نخورد.
    در یک کاسه ی متوسط، تخم مرغ ها و شکر را مخلوط کنید و با همزن یا مخلوط کن رومیزی یا دست بزنید تا رنگ آن روشن و پفکی شود.
    مخلوط شیر داغ را قاشق قاشق به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید. وقتی غلظت آن به حد مطلوب رسید مخلوط را دوباره در روغن دان بریزید و 3 تا 5 دقیقه روی شعله ی متوسط حرارت دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. غلظت آن وقتی از پشت قاشق نچکد  مناسب است.
    خامه، جوز و وانیل را اضافه کنید و حرارت دهید. نگذارید جوش بیاید.
    مخلوط را از صافی ریز رد کنید تا ادویه ها جدا شوند. داخل ظرف محفوظ از هوا بریزید و حداقل 1 ساعت در یخچال خنک کنید.
    خنک سرو کنید و در صورت تمایل با جوز تزئین کنید.
    ترجمه شده از سایت : asweetpeachef.com
  2.  

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد