آشپزی ملوکولی زغال چوب خوراکی و تخم مرغ 64 درجه

گروه: 
فصل: 
توسط
Featured Chef molecularrecipes-com

این غذای خوشمزه عجیب و غریب بر روی میز صحبت می کند. زغال چوب خوراکی ساده و خلاقانه ساخته شده از کاساوا توسط سرآشپز آندونی لوئیس آدوریز، آشپز رستوران دو ستاره میشلین، موگارتیز در اسپانیا الهام گرفته شده است. خاکسترها با پودر روغن ترافل ساخته شده اند و تخم مرغ در درجه 64 درجه سانتیگراد کاملا پخته شده است.
کاساوا که در اسپانیایی یوجا نامیده می شود، یک بوته چوبی بومی امریکای جنوبی است. این گیاه برای ریشه های نشاسته خوراکی آن که منبع اصلی کربوهیدارت است، هرساله به طور گسترده ای در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری کشت می شود.

کاساوا یک گونه گیاهی است که در کشورهای در حال توسعه یک غذای اساسی است و برای بیش از نیم میلیارد نفر یک رژیم غذایی پایه فراهم می کند. این یکی از محصولات مقاوم در برابر خشکسالی است که در خاک های حاشیه ای رشد می کند.
ما برای تهیه یک زغال چوب خوراکی تنها باید کاساوا را با پودر سیاه در آب بجوشانیم تا ترد شود. هنگامی که کاساوا پخت و ترد شد، شبیه زغال چوب می شود. آسان است!

مشکل
تقریبا گران

آشپزی ملوکولی زغال چوب خوراکی و تخم مرغ 64 درجه
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 2 نفر

زغال چوب خوراکی

  • 450 گرم کاساوا (یوجا)، بریده شده
  • 1 گرم رنگ پودری سیاه خوراکی
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 4 فنجان آب برای جوشاندن کاساوا

خاکستر خوراکی

  • 40 گرم روغن ترافل (2.8 اونس)
  • 15 گرم تاپیوکا مالتودکسترین یا مقدار مورد نیاز (0.9 اونس)
  • 1 1/2 گرم نمک
  • رنگ پودری سیاه به مقدار مورد نیاز

تخم مرغ 64 درجه

  • 4 عدد تخم مرغ
  • نمک ترافل به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. زغال چوب خوراکی :انتهای بالا و پایین کاساوا را ببرید. سپس آن را به اندازه های 2 اینچی ببرید. هر قطعه را به کنار بخوابانید و با استفاده از یک چاقوی تیز پوست آن را از بالا به پایین بکنید. 
  2. تکه های کاساوا را در یک ظرف با آب، نمک و پودر سیاه قرار دهید. بگذارید در دمای بالا بجوشند. 
  3. حرارت را کم کنید و به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید. کاساوا را در هنگام جوشیدن بررسی کنید، اگر هنوز به اندازه کافی نرم نیست اما به آب بیشتری نیاز دارد به آن آب اضافه کنید. آن را از آب بیرون بیاورد و هسته آن را خارج کنید. 
  4. خاکستر خوراکی :تاپیوکا مالتود کسترین، نمک، و پودر سیاه را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا به یک رنگ خاکستری یک دست برسید. روغن ترافل را هم بزنید تا به یک پودر تبدیل شود. در صورت لزوم تاپیوکا مالتود کسترین بیشتری اضافه کنید. 
  5. برای این که نرم و حجیم شود، آن را با استفاده از الک بر روی تمام قسمت ها بریزید و برای استفاده بعدی آن را در یک ظرف دربسته نگه دارید. 
  6. تخم مرغ 64º : دمای آب جوش را به 64 درجه سانتی گراد برسانید. تخم مرغ ها را در حرارت غیر مستقیم آن قرار دهید و بگذارید بین 45 دقیقه تا 1.5 ساعت در آن بپزد. اما بیشتر نباید در آن بماند.

یاداشت دستور تهیه

تزئین و سرو :یک قسمت از ریشه کاساوا پخته شده که شبیه زغال چوب شده است را روی بشقاب قرار دهید. به دقت یک تخم مرغ را بشکنید و آن را در کنار کاساوا قرار دهید. کمی از خاکسترهای خوراکی را در اطراف زغال چوب کاساوا بپاشید. 

آن را با نمک ترافل و روغن ترافل مزه دار کنید. اختیاری: می توانید ژامبون ترد هم اضافه کنید.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 339 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد