موروچو یا نوشیدنی پودینگ ذرت ادویه دار اکوادوری

فصل: 
توسط

موروچو یک نوشیدنی شیرین غلیظ است که با ذرت موروچو، شیر، دارچین، شکر و کشمش تهیه می شود.


موروچو یا نوشیدنی پودینگ ذرت ادویه دار اکوادوری
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 7دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 2 فنجان ذرت موروچو ترک خورد
  • 6 فنجان آب برای خیساندن
  • 2 لیتر شیر
  • 4 عدد چوب دارچین
  • 1/4 فنجان شکر قهوه ای
  • 1/2 فنجان کشمش ( اختیاری )

طرز تهیه

  1. ذرت را شب تا صبح داخل 6 پیمانه آب خیس کنید.

  2. ذرت، چوب دارچین و 8 پیمانه شیر را در یک قابلمه بریزید. حدود 3 ساعت تا ذرت کاملاً نرم شود روی شعله ی ملایم بپزید. هر از گاهی هم بزنید تا ذرت به کف ظرف نچسبد. طی 30 دقیقه آخر بیشتر هم بزنید.

  3. شکر و کشمش را اضافه کنید. 15 تا 30 دقیقه دیگر بپزید و بیشتر هم بزنید.

  4. گرم سرو کنید و روی آن دارچین آسیاب شده بپاشید.

    ترجمه شده از سايت :laylita.com
    Copyright (c) :laylita.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد