پن کیک هلندی

فصل: 

آموزش پن کیک هلندی

خیلی آسان
ارزان

پن کیک هلندی

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 2/3 پیمانه شیر پر چرب
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • آرد نصف پیمانه
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • شکر پودری برای تزئین
  • کره برای تزئین
  • لیموی قاچ شده برای تزئین
  • انواع توت تازه برای تزئین
  • شیره افرا برای تزئین

طرز تهیه

  1. یک تابه ی 25 سانتی متری را در طبقه ی  وسط فر قرار دهید و فر را با دمای 450 درجه فارنهایت داغ کنید.
    تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و 2 دقیقه به شدت هم بزنید.
  2. شیر، شکر، نمک و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد را الک کرده و اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  3. بگذارید خمیر 5 تا 10 دقیقه بماند.
    تابه را با احتیاط از فر بیرون بیاورید. کره را اضافه کنید و بگذارید کاملاً آب شود. تابه را بچرخانید تا کره کاملاً کف آن را بپوشاند.
  4. خمیر را داخل تابه بریزید و آن را داخل فر قرار دهید و سریع در فر را ببندید.
    15 دقیقه تا زمانی که روی پن کیک قهوه ای طلایی شود و کناره های آن کمی پف کنند در فر بپزید.
  5. از فر بیرون بیاورید و با استفاده از کاردک لبه های پن کیک را جدا کنید و آن را داخل دیس قرار دهید. روی آن کمی شکر پودری بریزید و برش دهید.
  6. بلافاصله با کره و لیمو و انواع توت و شیره افرا سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد