پیراشکی با باتر میلک

فصل: 

آموزش پیراشکی با باتر میلک

خیلی آسان
ارزان

پیراشکی با باتر میلک

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1/5 پیمانه آرد همه منظوره
  • آرد سبوس دار نصف پیمانه
  • شکر دانه ریز نصف پیمانه
  • 1/5 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز آسیاب شده
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • 3/4 پیمانه باترمیلک (یا مخلوط شیر و سرکه)
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1/4 پیمانه عسل
  • 2 قاشق غذاخوری کره آب شده
  • 1 قاشق غذاخوری وانیل

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت داغ کنید. قالب پیراشکی را با اسپری آشپزی کمی چرب کنید.
    آرد ها را با 4 ماده ی بعدی مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید.
    باترمیلک و تخم مرغ و عسل و کره و وانیل را مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید. مخلوط باترمیلک را به مخلوط آرد اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
    خمیر را با قاشق داخل قالب های پیراشکی بریزید و دو سوم آنها را پر کنید. پیراشکی ها را 8 دقیقه تا زمانی که کف آنها طلایی بشود و وقتی روی آنها را فشار می دهید به حالت قبل برگردد در فر بپزید.
  2. بگذارید 4 دقیقه در قالب خنک شوند و قالب را برگردانید.
    بعد از اینکه کاملاً خنک شدند آنها را در شکر پودری فرو کنید تا کاملاً به آن آغشته شوند.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد