دلمه کوکیاژ سبز

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم دلمه کوکیاژ سبز

تقریبا مشکل
تقریبا گران

دلمه کوکیاژ سبز
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

دلمه کوکیاژ سبز

  • 300 گرم فیله یا سینه مرغ بدون استخوان
  • 300 گرم اسفناج پاک کرده و خرد شده
  • 400 گرم پاستا صدفی بزرگ(کوکیاژ یا جمبو شلز)
  • 2 قاشق غذاخوری روغن یا به میزان لازم
  • 4 قاشق غذاخوری پیاز داغ نگینی تفت داده شده طلایی
  • 1 قاشق چایخوری سیر رنده شده سرپُر
  • نمک،فلفل،پاپریکاو اوریگانو به میزان لازم
  • 300 گرم پنیر پیتزا رنده شده

سس سفید

  • 50 گرم کره
  • 2 قاشق غذاخوری آرد
  • 1/5 لیوان شیر
  • 1/2 عدد قرص سوپ با طعم مرغ

طرز تهیه

  1. ابتدا فیله مرغ را به قطعات نگینی ریز برش بزنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید. نمک و ادویه ها را اضافه کنید لازم به پخت زیاده از حد نیست در حدیکه تغییر رنگ بدهد و حالت خام نداشته باشد کافیست.
  2. فیله های مرغ را در ظرفی بریزید و مقدار کمی روغن در تابه بریزید. حالا اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید آب اسفناج که کشیده شد سیر رنده شده و پیاز سرخ شده طلایی را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
  3. تکه های مرغ تفت داده را به تابه برگردانید و خوب مخلوط کنید نمک و فلفل و ادویه غذا را اندازه کنید. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد از داغی بیافتند سپس پنیر را اضافه و مخلوط کنید.
  4. پاستاها را به روش معمول در آب جوش و کمی نمک و روغن ده دقیقه بپزید سپس آبکش کنید. برای درست کردن سس سفید ابتدا کره را آب کنید. قرص سوپ را پودر کنید و به شیر اضافه کنید.
  5. آرد را به کره آب شده اضافه کرده و هم بزنید (حدود یک دقیقه) شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید. روی حرارت متوسط سس را هم بزنید تا به غلظت ماست شل برسد. 
  6. کف ظرف مناسبی را با یک لایه سس بپوشانید. داخل هر پاستا یک قاشق چایخوری سر خالی سس بریزید سپس با مخلوط اسفناج و پنیر پاستا را پر کنید و در ظرف روی سس بچینید. به همین ترتیب همه پاستاها را پر کنید.
  7. باقیمانده سس سفید را در قیف یکبارمصرف بریزید و نوک قیف را قیچی کنید و روی هر دلمه یک خط سس بزنید و در صورت دلخواه مقداری پنیر روی سس بریزید.
  8. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید داغ شود. ظرف را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید.

یاداشت دستور تهیه

استفاده از سس سفید باعث نرم و خوش خوراکترشدن پاستاها میشود و از خشک شدن پاستاها در هنگام پخت جلوگیری میکند

این دلمه های فانتزی بسیار خوشمزه و لذیذن و با این روش میتونید اسفناج به بچه هاتون بدید

پاستای جمبو شلز یا کوکیاژ رو میتونید از سوپرمارکتهای معتبر تهیه کنید

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 478 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد