شیرینی کره بادام زمینی برشته با رویه شکلاتی

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی کره بادام زمینی برشته با رویه شکلاتی  در منزل

آسان
تقریبا ارزان

شیرینی کره بادام زمینی برشته با رویه شکلاتی
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

برای شیرینی ها

  • 2/3 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز رنده شده
  • 1/2 پیمانه کره
  • 1/2 پیمانه + مقداری برای روی شیرینی شکر دانه ریز
  • 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 3/4 پیمانه کره بادام زمینی خامه ای

برای رویه

  • 240 گرم شکلات تلخ
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • 3 قاشق غذاخوری نمک دریایی دانه درشت
  • 1/3 پیمانه درشت خرد شده بادام زمینی بو داده با عسل

طرز تهیه

  1. آرد و جوش شیرین و نمک و جوز را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
  2. کره و شکر ها را در کاسه یک همزن رومیزی بریزید و 3 دقیقه با سرعت متوسط بزنید تا خامه ای و سبک و پفکی شوند. همزن را متوقف کنید و دیواره های ظرف را بتراشید. وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و 2 دقیقه با سرعت متوسط بزنید تا مخلوط شوند. کره بادام زمینی را اضافه کنید و فقط آنقدر بزنید که مخلوط شوند.
  3. همزن را متوقف کنید و دیواره های ظرف را بتراشید. مخلوط مواد خشک را یک جا اضافه کنید و با سرعت کم فقط آنقدر بزنید که مخلوط شوند. کاسه را از همزن جدا کنید و با کاردک یک هم دیگر بزنید و روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  4. تا خمیر خنک می شود فر را داغ کنید.
  5. طبقه ها را در یک سوم وسطی و بالایی فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.
  6. نصف پیمانه شکر دانه ریز را در یک ظرف کوچک بریزید تا خمیر را در آن بغلتانید. مقادیری به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر را کف دست تان قرار دهید و با ملایمت به صورت یک توپ در بیاورید و توپ ها را در شکر بغلتانید و داخل سینی آماده شده به فاصله 2.5 سانتی متر از هم قرار دهید. با چنگال روی آنها حالت یک به علاوه (+) ایجاد کنید.
  7. شیرینی ها را 10 تا 12 دقیقه تا قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. سپس بیرون بیاورید و 5 دقیقه در سینی بگذارید و بعد روی توری فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
  8. شکلات و روغن نارگیل را در یک قابلمه دوجداره یا ماکروویو آب کنید و هم بزنید تا یکدست و مخلوط شود. مخلوط شکلات را در یک کاسه کوچک و گود بریزید. نمک و بادام زمینی خرد شده را نیز در کاسه هایی نزدیک هم قرار دهید. شیرینی ها را نصفه در شکلات فرو کنید و روی یک سینی که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید. بادام زمینی خرد شده و کمی نمک دریایی نیز روی آنها بپاشید. 
  9. شیرینی ها را در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد