ديگچه مشهدي

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم ديگچه مشهدي

آسان
تقریبا ارزان

ديگچه مشهدي
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1روز 1ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

ديگچه مشهدي

  • 2 پیمانه برنج نيمه ايراني
  • 4 پیمانه آب
  • 4 پیمانه شير لبنیاتی
  • 1/2 پیمانه شكر ( بايد در حين ريختن شكر احتياط بشه بسته به ذائقه امكان كم و زياد كردنش هست )
  • نمك كمي براي خيس كردن برنج
  • 1 قاشق چایخوری پودر هل
  • 1/4 پیمانه گلاب
  • 150 گرم كره يا مارگارين
  • زعفران دم كرده براي قسمت زعفراني

طرز تهیه

  1. برنج رو از شب قبل با كمي نمك خيس مي كنيم يا حدودا 7 يا 8 ساعت خيس بخوره بعد برنج نيمه را با نصف مقدار آب ميگذاريم بپزد و نرم و شفته شود اگر آب برنج كم شد ولي برنج هنوز شفته نشده بود دوباره به برنج آب اضافه مي كنيم تا برنج شفته بشه بعد از نرم شدن برنج و پخته شدن شير رو اضافه مي كنيم
  2. شكر و پودر هل و گلاب و در صورت دلخواه زعفران را اضافه و مي گذاريم ديگچه خودشو بگيره و كمي سفت بشه .بعد سر قابلمه دم كني گذاشته و ديگچه را دم ميذاريم حدودا يكساعت تا ته ديگچه بگيره
  3. بعد از سرد شدن داخل يخچال ميذارم تا 24 ساعت بعد از قالب جدا كرده و در ظرف سرو برگردانيد يا به برشهاي دلخواه برش بزنيد.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 394 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد