آشپزی ملوکولی دسر سبزیجات با هویج وحشی

فصل: 
توسط
Featured Chef molecularrecipes-com

آیا تا به حال درست کردن دسر با سبزیجات را امتحان کرده اید؟ کیک هویج و پای کدو حلوایی بعضی از نمونه های کلاسیک این نوع دسرها هستند اما آشپزهای مدرن سبزیجاتی مانند چغندر، مارچوبه، قارچ و سیب زمینی شیرین را به صورت مستقیم تری در دسرهای خلاقانه جدید ترکیب می کنند.
هویج وحشی، یکی از سبزیجات ریشه ای، به طور سنتی در غذاهای خوش طعم استفاده می شود اما با توجه به هماهنگی غذایی، پتانسیل بسیار خوبی برای استفاده در دسر دارد. تحلیل مولکولی هویج وحشی ترکیبات امکان پذیر بسیاری با میوه ها، شکلات و عسل نشان می دهد. خارج از جعبه فکر کنید و از هماهنگی غذایی برای خلق غذاهای جدید شگفت انگیز که واقعا طعم خاصی می سازد استفاده کنید.
اولین دستورالعمل بر زمینه میوه ای با حضور هویج وحشی تمرکز دارد. زردآلو، نارنج، پرتقال خونی، کرنبری، گریپ فروت، گواوا، لیشی و نارنگی تنها چند مورد از موادی هستند که در دسرهای میوه ای می توانند با هویج وحشی هماهنگ و سازگار باشند. ترکیب موز – هویج وحشی برای این دسر با افزودن جعفری و شیر انتخاب شد.

مشکل
تقریبا گران

آشپزی ملوکولی دسر سبزیجات با هویج وحشی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 2 نفر

هویج وحشی-موز -جعفری - شیر

  • 1 عدد هویج وحشی
  • 1 عدد موز
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • جعفری به مقدار لازم
  • کره به مقدار لازم
  • شیر پایه بستنی به مقدار لازم

هویج وحشی – انبه - یوزو - فندق

  • 1 عدد هویج وحشی
  • 12 گرم آب یوزو نمک دار
  • 24 گرم آب
  • 8 گرم شکر
  • انبه تازه به مقدار لازم
  • فندق به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. هویج وحشی را پوست بکنید و آن را در آب کم نمک بجوشانید. سپس در کره داغ بغلتانید. موز را پوست بکنید و در کره داغ بغلتانید. هنگامی که بیرون آوردید کمی شکر و آب لیمو به آن اضافه کنید. سپس بگذارید سرد شود. این کار بافت موز را حفظ خواهد کرد. 
  2. جعفری را با درجه 900W در مایکروویو خشک کنید. برای جذب رطوبت کامل از یک حوله کاغذی استفاده کنید. جعفری را هر 30 ثانیه هم بزنید تا کاملا خشک شود.
  3. همه مواد را در یک بشقاب بچینید. بستنی شیر تضاده تازه و بافتی ارائه می دهد.
  4. هویج وحشی – انبه - یوزو - فندق: آب یوزو، آب و شکر را با هم ترکیب کنید. ترکیب را گرم کنید تا شکر در آن حل شود. هویج وحشی را پوست بکنید و قطعه قطعه کنید. تکه های آن را در مخلوطی که تهیه کردید بخوابانید. 
  5. انبه را به قطعات کوچک برش دهید. انبه و هویج وحشی را در یک بشقاب بچینید. کمی فندوق روی آن بریزید.

یاداشت دستور تهیه

شما می توانید دستورهای بیشتری هم از Foodpairing دریافت کنید.

دستور دوم براساس هویج وحشی تهیه شده است. باز هم محصولات هماهنگ بسیار دیگری وجود دارند که در وبسایت Foodpairing ارائه شده اند که با تم هویج وحشی هماهنگی بسیار خوبی دارند. دست بودا، شاه بلوط، کوم کوات، لیمو، گریپ فروت و تمشک همگی برخی از این نمونه ها هستند. برای این دستور، انبه، فندوق و یوزو انتخاب شدند.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 351 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد