دسر پاولووا (پاولوفا) شکلاتی با تمشک و خامه

گروه: 
فصل: 

آموزش دسر پاولووا (پاولوفا) شکلاتی با تمشک و خامه

خیلی آسان
ارزان

دسر پاولووا (پاولوفا) شکلاتی با تمشک و خامه

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2 عدد سفیده تخم مرغ
  • شکر سفید نصف پیمانه (100 گرم)
  • 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو سر پر
  • 1 قطره سرکه
  • شکلات تلخ 20 گرم، حداقل 70%، ریز خرد شده
  • 3/4 پیمانه خامه (180 میلی لیتر)
  • 1/5 پیمانه تمشک (200 گرم) تازه

طرز تهیه

  1. آموزش دسر پاولووا (پاولوفا) شکلاتی با تفر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
    سفیده تخم مرغ را با کمی نمک در یک کاسه بزنید تا موج های خشنی شکل بگیرند.
  2. شکر را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط مرینگو باید سفت و براق به نظر برسد.
    پودر کاکائو، سرکه و شکلات تلخ را بلافاصله اضافه کنید و با کاردک مخلوط کنید.
    شش پاولووای کوچک درست کنید و داخل یک سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.
  3. آنها را داخل فر داغ شده قرار دهید و بلافاصله دمای فر را تا 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتی گراد) پایین بیاورید و 10 دقیقه بپزید.
    فر را خاموش کنید و بگذارید پاولووا در فر بماند و خنک شود.
    در این مدت خامه را بزنید تا سفت شود. می توانید کمی شکر پودری هم به آن اضافه کنید.
    روی پاولووا را با خامه ی زده شده و تمشک تزئین کنید.
    مشک و خامه

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد