دسر بیسکوییتی طالبی

فصل: 

طرزتهیه دسر بیسکوییتی طالبی مواد لازم دسر بیسکوییتی طالبی رسیپی دسر بیسکوییتی طالبی

آسان
تقریبا ارزان

دسر بیسکوییتی طالبی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 4ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

دسر بیسکوییتی طالبی

  • 1 بسته بزرگ بیسکوییت پتی بور
  • طالبی به مقدار لازم

کرم دیپلمات

  • 450 گرم شیر
  • 4 عدد زرده تخم مرغ متوسط
  • 60 گرم نشاسته ذرت
  • 120 گرم شکر
  • 1 عدد پوست لیمو رنده شده یا وانیل
  • 250 گرم خامه فرم گرفته

خیس کردن بیسکوییت

  • 150 میلی لیتر شیر
  • 1 قاشق غذاخوری شکر(کم یا زیاد)
  • آب طالبی (اختیاری)

طرز تهیه

  1. برای کرم، شیر رو گرم کنین، داغ نه، زرده هارو با شکر خوب بزنین، نشاسته و پوست لیمو یا وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین
  2. بعد مقداری از شیر گرم رو بهش اضافه کنین و هم بزنین، بعد اینو داخل شیر گرم بریزین و مدام هم بزنین تا غلیظ شه.بعد روش سلفون بزارین و بزارین یخچال، بعد دربیارین و هم بزنین و خامه رو کم کم اضافه کنین و لیسک زیرو رو کنین.
  3. یک قالب 22-24 سانتیمتری کمربندی نیاز دارین.یک لایه بیسکوییت که کمی خیس کردین رو ته قالب بچینین، زیاد خیس نشه اصلا
  4. بعد یک لایه نازک کرم بدین و یکنواخت کنید و روی اونم مقداری طالبی ریز خرد شده بریزین و بعد یک لایه دیگه بیسکوییت کمی خیس شده بچینین.
  5. اینطوری ادامه بدین.در آخر باید یک لایه نازک کرم باشه که روی اونم طالبی هارو که نازک اسلایس کردین رو میچینین.
    4 ساعت بزارین یخچال. هرچه بیشتر بمونه بهتر.

یاداشت دستور تهیه

اگه دوس دارین یکم سفت تر باشه، کرم،کرم رو درست کردنی 2-3 گرم ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین که در آب حل کردین رو اضافه کنید و مخلوط کنین.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 429 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد