دسر با روکش گلیز شیر عسلی

گروه: 
فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم دسر با روکش گلیز شیر عسلی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

دسر با روکش گلیز شیر عسلی
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 35دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

دسر با روکش گلیز شیر عسلی

  • 20 گرم پودر ژلاتین
  • 120 گرم آب برای ترکیب با پودر ژلاتین
  • 300 گرم گلوکز
  • 300 گرم شکر
  • 150 گرم آب برای ترکیب با گلوکز
  • 200 گرم شیر عسلی قوطی فلزی
  • 300 گرم شکلات (سعی کنید از شکلاتهای واقعی و مرغوب که دارای کره کاکائو میباشند مثل شکلات آیدین یا بلکولاد استفاده کنید)

طرز تهیه

  1. ابتدا توضیح بدم که برای تهیه سسهای رنگی، از شکلات سفید و رنگهای خوراکی استفاده کنید و برای سسهای تیره از شکلات تلخ استفاده کنید. هر چقدر شکلاتتون تلخ تر باشه، سس تیره تری به دست خواهید آورد. 
    برای تهیه سسهای به رنگ کاراملی، از ترکیب شکلات سفید و شکلات شیری قهوه ای استفاده کنید که البته میتونید کمی رنگ هم بهش اضافه کنید. 
  2. برای تهیه این سس ابتدا در ظرفی 120 گرم از آب سرد را بریزید، سپس پودر ژلاتین را بر روی آن پاشیده و و مخلوط کنید تا حالت اسفنجی بگیرد.
  3. در ظرف دیگری گلوکز، شکر و 150 گرم آب را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا از اطراف شروع به جوشیدن کند. به محض اینکه از اطراف ریز جوشها رو ملاحظه کردید، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. اکنون مخلوط ژلاتین و آب که اسفنجی شده را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس شیرعسلی را اضافه کنید و مخلوط کنید. 
  4. سپس شکلاتهای خرد شده را به آن افزوده و مخلوط کنید و اجازه دهید که شکلاتها اب شوند. اگر میخواهید سس رنگی درست کنید، در همین زمان، به همراه شکلات سفید، رنگ خوارکی را نیز بیفزایید. سعی کنید از رنگهای مایع یا ژله ای با کیفیت مثل مارک فو یا امریکالر یا ویلتون استفاده کنید. 
  5. اکنون سس را از صافی رد کنید و با بلندر یا گوشتکوب برقی، سس را میکس کنید. این کار موجب براقیت بیشتر سس میشود. سعی کنید بلندر را فقط یک مرتبه داخل سس کنید. اگر بلندر را درآورید و مجددا داخل سس کنید، حبابهای زیادی در آن ایجاد میشود. حبابهای اضافه روی سطح سس را با تکه های کاغذ روغنی بگیرید. به این صورت که تکه های کاغذ روغنی را روی سطح سس بگذارید و بلند کنید. حبابهای سطح سس، به کاغذ میچسبد و جدا میشود.
  6. سپس سس را کنار بگذارید تا به تدریج سرد شود و به دمای 35 درجه سانتیگراد (کمتر از دمای بدن) برسد، در این مرحله سس، اماده برای کاور کردن دسر یخ زده یا کیک خامه ای کاملا یخ زده است.
  7. دسر یخ زده یا کیک خامه ای یخ زده را روی توری فلزی قرار دهید و سس را روی آن بریزید. اجازه دهید اضافات سس به پایین بریزد. سپس آن را بلند کنید و در ظرف سرو بگذارید. اطراف دسر را میتوانید پودر نارگیل یا براده های شکلات یا هر گونه تزیینات شکلاتی بچسبانید. 

یاداشت دستور تهیه

من این سس رو به رنگهای سفید و زرد و بنفش درآوردم و با هم روی دسر ریختم

این سس را اگر به مدت حداقل یک روز در یخچال قرار دهید، براقیتش بیشتر میشود. زمان استفاده میتوانید مجددا سس را روی بخار کتری ذوب کنید و وقتی به دمای 35 درجه رسید، دسر یا کیک خامه ای یخ زده را با آن کاور کنید. 
اضافات سس رو میتوانید تا دو هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

به هیچ عنوان سستون نباید گرما داشته باشه چون از روی دسر لیز میخوره و خوب دسر رو کاور نمیکنه.

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد