دسر خامه و هلو

گروه: 
توسط

دستورتهيه دسر خامه و هلو

آسان
ارزان

دسر خامه و هلو
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 1 نفر

  • 4 عدد هلوی رسیده و بزرگ، قاچ شده
  • 3/4 فنجان شکر
  • 1/4 فنجان شربت ذرت
  • 3 قاشق غذا خوری آبلیموی تازه
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 فنجان شیر کم چرب
  • 1 فنجان شیر پرچرب

طرز تهیه

  1. هلو و شکر را در ظرفی به نقطه جوش برسانید. به مدت 20 دقیقه اجازه دهید تا خوب پخته و نرم شوند.
  2. سپس 10 دقیقه فرصت دهید تا خنک شوند.
  3. حال محتویات ظرف را از یک آبکش به کاسه بریزید تا قسمت های نسبتا" بزرگ آن جدا شود.
  4. شربت ذرت، آبلیمو و نمک را خوب با هم مخلوط کنید و سپس به مایع شکرو هلو اضافه کنید. شیر را نیز به آن اضافه کنید.
  5. درپوش ظرف را گذاشته و به مدت 30 دقیقه در فریزر بگذارید.
  6. سپس آن را در یک دستگاه بستنی ساز قرار داده و به مدت 35 تا 45 دقیقه فریز کنید تا حالت خامه ای به خود بگیرد. سپس محتویات را به یک ظرف در بسته منتقل کنید
  7. ترجمه شده ازسايت :marthastewart.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد