دیپ چاشته ی اسفناج و پنیر

فصل: 
توسط

یاد بگیرید چطور این دیپ پنیر سفید و اسفناج اشتهاآور را که در رستوران های مکزیکی میل می کنید در خانه درست کنید!

آسان
تقریبا ارزان

دیپ چاشته ی اسفناج و پنیر
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 1 قاشق غذا خوری روغن کانولا
  • 1/2 فنجان پیاز سفید خردشده
  • 1 عدد فلفل هالوپینو خرد شده (در صورت تمایل تخم گرفته)
  • 450 گرم پنیر سفید رنده شده
  • 120 گرم پنیر مونتری جک یا پپر جک نازک ورقه شده یا رنده شده
  • 450 گرم کنسرو گوجه فرنگی و فلفل
  • 2 فنجان برگ اسفناج تازه درشت خرد شده
  • 1/2 فنجان برگ گشنیز تازه، خرد شده

طرز تهیه

  1. روغن را در یک روغن دان روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. پیاز و فلفل هالوپینو را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه تا پیاز نیمه شفاف شود تفت دهید. شعله را روی نسبتاً کم بگذارید سپس شیر و پنیر را کم کم اضافه کنید.
  2. چند دقیقه آهسته با هم هم بزنید تا پنیر آب شود. کنسرو گوجه و فلفل، اسفناج و گشنیز را هم اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. از روی شعله بردارید.

  3. دیپ را در یک کاسه بریزید و بلافاصله به همراه چیپس سرو نمایید. یا آن را در یک آرام پز بریزید تا گرم بماند.
  4. ترجمه شده از سايت:gimmesomeoven.com
  5. Copyright (c) : gimmesomeoven.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد