تاریخ و بادام گرانولا

فصل: 

آموزش تاریخ و بادام گرانولا

خیلی آسان
ارزان

تاریخ و بادام گرانولا

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 3 فنجان فنجان جو پرک شده
  • 3 فنجان بادام خام
  • 1 فنجان پوست پرتقال
  • 1/3 فنجان عسل
  • 1/3 جام شربت افرا
  • 1/3 جام روغن نارگیل (روغن کانولا)

طرز تهیه

  1. فر را بر روی 350 درجه قرار داده و یک ظرف مخصوص پخت بهمراه کاغذ روغنی آماده کنید .
    جو پرک شده ، پوست پرتقال و بادام را در یک کاسه ی بزرگ ترکیب کنید .
    در ظرف دیگری عسل، شربت افرا، و روغن نارگیل را نیز با هم مخلوط کنید .
    مخلوط شربت و عسل را به خوبی با مخلوط جو ترکیب کنید و اطمینان پیدا کنید که کاملا در هم ترکیب شده اند .
    مخلوط را بر روی ظرف مخصوص پخت بصورت مساوی تقسیم کرده و برای 30 دقیقه آنرا بپزید ، هر 10 دقیقه گرانولا را یک بار تکان دهید .
    هنگامی که گرانولا سرد شد آن را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید و از گرانولای خود لذت ببرید .

ارزش غذایی

(رژیمی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد