پای خرما

فصل: 
Featured Chef خانم احدی

طرزتهیه پای خرما مواد لازم پای خرما

آسان
تقریبا ارزان

پای خرما
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

پای خرما

  • 75 گرم کره
  • 75 گرم شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 100 گرم ارد سفید
  • 50 گرم نشاسته ذرت
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/5 قاشق چایخوری دارچین و گل سرخ
  • 320 گرم خرما

مواد رویه

  • 150 گرم خامه
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 50 گرم شکر
  • 50 گرم گردو
  • 35 گرم پودر نارگیل
  • 25 گرم نشاسته ذرت
  • 1/8 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

  1. کره و شکر را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و وانیل را بیفزائید.
  2. سپس مخلوط آردها و بکین را اضافه نموده یک دور همزده مواد مخلوط شد. سپس در قالب پای 28 سانت چرب شده ریخته در فر 180 درجه بمدت 15 دقیقه قرار دهید
  3. . سپس از فر بیرون آورده روی آن دارچین و گلسرخ پاشیده و سطح آنرا خرما قرار داده و تمام مواد رویه غیر از گردو و نارگیل را با همزن زده روی خرماها بریزید و روی آن را با گردوی خردشده و نارگیل بپوشانید و دوباره بمدت 30 دقیفه در فر قرار دهید. 
  4. پس از سرد شدن از قالب جدا کرده و در صورت تمایل با گلسرخ تزئین کنید.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 821 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد