شکلات تیره قره قاط گرانولا

فصل: 

این گرانولا سرشار از شکلات تلخ ، زغال اخته ترش، نارگیل ، دارچین، مغزها و دانه ها می باشد . این گرانولا یک غذای کامل است و میتواند در هر میان وعده ای استفاده شود .

خیلی آسان
ارزان

شکلات تیره قره قاط گرانولا

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1/2 فنجان عسل
  • 1/2 فنجان روغن نارگیل
  • 3 فنجان جو پرک شده ( فاقد گلوتن)
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 2 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 فنجان عسل بادام زمینی
  • 1 قاشق غذاخوری دانه کنجد
  • 1 قاشق غذاخوری دانه های خشخاش
  • 1 فنجان پوست نارگیل شیرین رنده شده
  • 1 فنجان تکه های شکلات
  • 1 فنجان زغال اخته

طرز تهیه

  1. در یک ظرف مخصوص پخت بر روی یک فویل یا کاغذ خمیر اسپری مخصوص پخت بزنید.
    در یک ظرف به اندازه ی متوسط عسل، روغن نارگیل، دارچین، وانیل، و نمک را با هم مخلوط کنید و آن را بمدت حدودا 45 ثانیه در مایکرویو قرار دهید تا روغن نارگیل ذوب شود و جوی پرک شده را نیز به آن اضافه کنید.
    جو را به خوبی در مخلوط هم بزنید تا زمانی که مطمئن شوید جو کاملا مخلوط شده است .
    سپس ماده ی خود را بر روی ورقه ی مخصوص پخت پهن کنید و بمدت 10 دقیقه آن را بپزید .
    پس از 10 دقیقه مخلوط بادام زمینی و دانه های دیگر را به آن اضافه کنید.
  2. بازهم بمدت 10 دقیقه آن را بپزید و در آخر نارگیل را به گرانولای تان اضافه کنید و باز هم بمدت 5 دقیقه به پخت ادامه دهید .
    سپس گرانولا را از فر بردارید و برای 15 دقیقه اجازه بدهید تا سرد شود .

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد