شیرینی دانمارکی یا گل محمدی

فصل: 
توسط

طرزتهیه شیرینی دانمارکی یا گل محمدی مواد لازم شیرینی دانمارکی یا گل محمدی

آسان
تقریبا ارزان

شیرینی دانمارکی یا گل محمدی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت 5دقیقه

مواد لازم

برای 10 نفر

دانمارکی یا گل محمدی

  • 500 گرم شکر
  • 15 عدد تخم مرغ
  • 500 گرم روغن مایع
  • پودر هل مقداری یا وانیل
  • 200 گرم خامه
  • 600 گرم شیر یا اب ولرم
  • 3 کیلوگرم آرد قنادی
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 4 قاشق غذاخوری ابلیمو
  • 50 گرم مایه خمیر (درزمستان تادوبرابر میشه زد )
  • 1600 گرم روغن مارگارین (کره )

طرز تهیه

  1. مایه خمیررا بایک قاشق شکر در دولیوان اب ولرم خیس میکنیم صبر میکنیم خوب عمل بیاد وز کنه بیادبالا بعد با مخلفات دیگه که گفته شده (تخم مرغ روغن مایع شکر نمک وانیل اب خامه )قاطی میکنیم تاخمیر یکدستی بدست بیاد نباید زیاد سفت باشد میزاریم حدود ده دقیقه استراحت کنه بعد روغن مارگارین راوسط خمیر گذاشته و3 تا 4 تا لا یا دوتا شش لا میریم.
  2. یعنی خمیر را بصورت گرد پهن میکنیم وروغن راوسطش میزازیم چهارگوشه خمیرراروی روغن میاریم وباوردنه ضربات ارومی بهش میزنیم وپهن ترودرازتر میکنیم برمیگردونیم روهم تا چهارتا لایه بوجودبیاد دوباره خمیر را چرخانده وسه بار این عمل راانجام میدیم وسط هر لارفتن 5 دقیقه استراحت لازمه بعد خمیر راباز میکنیم روی میزکار و برش میزنیم به عرض 5سانت وبه ضخامت حدود چهارمیلی متر
  3. کرم راداخل قیف ریخته و میزنیم وسطش(کرم شل نباشه که از وسط خمیر میزنه بیرون )دو طرف خمیر را سفت ومحکم میچسبونیم به هم بر میگردونیم و روی خمیررابا ارد پاک کن تمیز میکنیم 
    تخم مرغ رابابرس یا قلم مو میزنیم روش(داخل تخم مرغ یک پنس نمک وچند قطره شربت میزنیم )
    شکر کنجد مغز تخمه وخلال بادوم و....
  4. هر چی دوست دارید میپاشید.بعد برش میزنیم اندازه 5 یا 7 سانتیمتر و بعد داخل سینی میچینیم بافاصله یک بند انگشت و 1 ساعت تو دمای محیط بمونه تا برسه
  5. بعد دردمای 250 درجه فر قرار میدهیم (توی خونه درجه کمتر هم جواب میده )تا رنگ بگیره از فر درمیاریم و بعداز کمی خنک شدن روش کمی شربت میزنیم ومیل میکنیم
  6. نکات مهم مایه خمیر باید خوب عمل بیاید فاسد وتاریخ گذشته نباشد بعد از چیدن داخل دیس درجای گرم بزاریم تا خوب برسه وپف کند وگرنه بعداز پخته شدن خشک میشود 
  7. دانمارکی باید 12 لا داشته باشد یا 3 تا لای 4 تایی و یا دوتا 6 لایی 
    واسه دورنگ کردن خمیردانمارکی کمی از همون خمیرتون راقبل از گذاشتن روغن مارگارین ورداشته وکاکاعویی میکنیم ولاییهای خمیرتون که تموم شد خواستین بازکنین روی خمیر کمی تخم مرغ یااب میزنیم وخمیر کاکاعویی راپهن کرده و میچسبونیم روی خمیر وبازش میکنیم.

یاداشت دستور تهیه

خمیروکره ازلحاظ سفت ونرمی باهم باشد یعنی یکی نرم ویکی سفت نباشد.ظرفی که برای خمیر مایه استفاده میکنید نباید چرب باشد.این خمیرباید حداقل 1 یا 2ساعت قبل از پخته شدن یا سرخ شدن در دمای محیط بماند تا حجم ان دو برابر شود.اگر خمیر مایه شما بالا نیامد یعنی خمیر مایه فاسد است و شما باعوض کردن خمیر مایه از خراب شدن خمیرتان جلوگیری میکنید.

خمیر مایه را در یخچال یاجای خشک وخنک درظرف دربسته نگهداری کنید.در دانمارکی از روغن مارگارین یا کره استفاده کنید اما از روغن 50 هم میتونید استفاده کنیددرصورت نیاز.افزودنی هایی مثل وانیل یا هل سلیقه ای هستند.بدون ابلیمو و نمک هیچ اتفاقی برای کارهای داخل منزل نمیوفته اما اگر احیانا از آرد سبوسدار استفاده میکنید حتما نمک بزنید.

برای تقسیم خانگی تمام موارد را تقسیم بر 10 کنید.
مدلهای دانمارکی فوق العاده زیاد است اما اگر لا رفتن خمیر برایتان مشکل است بدون اینکه خمیررا لا برید میتونید مدلهای زیادی بزنید.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 654 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد