سالاد خیار با سس سرکه و کنجد و روغن فلفلی سیچوآن

فصل: 
توسط

دستورتهیه و اموزش تهیه درمنزل سالاد خیار با سس سرکه و کنجد و روغن

آسان
تقریبا ارزان

سالاد خیار با سس سرکه و کنجد و روغن فلفلی سیچوآن
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 10دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

سالاد خیار با سس

  • 3 عدد خیار
  • 1/4 پیمانه ارده
  • 1 عدد آب لیموترش
  • 1 غذاخوری سرکه برنج+مقداری برای چکاندن روی سالاد
  • 2 غذاخوری روغن کنجد بو داده
  • 1/4 پیمانه روغن هسته انگور یا بادام زمینی یا کانولا+ مقداری برای چکاندن روی سالاد
  • 1/8 چای خوری نمک
  • 1/8 چای خوری شکر
  • 2 غذاخوری روغن فلفلی
  • 1 مشت گشنیز درشت خرد شده
  • 1 غذاخوری کنجد کمی بو داده

طرز تهیه

  1. ارده، آب لیموترش، سرکه برنج، روغن کنجد بوداده، روغن هسته انگور (یا روغن دلخواه) و کمی نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط را کنار بگذارید.

  2. خیار ها را از طول نصف کنید سپس آنها را به صورت مورب به شکل تکه هایی به طول 5 سانتی متر برش دهید. تکه های خیار را روی تخته قرار دهید و با بیفتک کوب یا یک تابه ی کوچک و سنگین آنها را بکوبید.

  3. خیارها را داخل یک کاسه قرار دهید و کمی نمک روی آنها بپاشید و هم بزنید و کمی سرکه برنج و روغن هسته انگور (یا روغن دلخواه) روی آنها بچکانید.

  4. خیارها را داخل یک دیس بچینید و سس ارده و روغن فلفلی را روی آن بریزید. روی آنها گشنیز و کنجد بپاشید و سرو نمایید.

یاداشت دستور تهیه

  ترجمه شده از سايت :camillestyles.com
  Copyright (c) : camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد