گرانولا کینوا ترد

فصل: 

این دستور پخت گرانولا بسیار سالم و آسان است و به گرانولا ی شما کینوا اضافه می کند که سبب تر و خوش طعم شدن گرانولا می شود .

خیلی آسان
ارزان

گرانولا کینوا ترد

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد مورد نیاز طبخ :

  • 3/4 فنجان کینوا
  • 1/2 فنجان جو پرک شده
  • 1/2 فنجان بادام هندی
  • 1/2 فنجان نارگیل رنده شده
  • 1/4 فنجان شکر شوخته
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان سیب
  • 2 قاشق غذاخوری عسل
  • 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل (مایع)
  • 1/2 قاشق غذاخوری عصاره ی وانیل
  • 1/4 قاشق چایخوری زغال اخته ی خشک شده
  • 1/4 فنجان کشمش

طرز تهیه

  1. فر را بر روی 300 درجه تنظیم کنید .
  2. یک ظرف مخصوص پخت بزرگ را که سطح نچسب دارد آماده کرده و یا از کاغذ خمیر استفاده کنید .
    کینوا را در زیر آب سر بشویید و در یک کاسه ی بزرگ با جو دوسر، بادام، نارگیل رنده شده، شکر سوخته، دارچین، و نمک مخلوط کنید .
    در یک کاسه ی بزرگ سیب، عسل، روغن نارگیل و وانیل را با هم ترکیب کنید . مواد تشکیل دهنده ی خشک و مرطوب را با یکدیگر کاملا مخلوط کنید و مخلوط خود را در ظرف مخصوص پخت پهن کنید به صورتی که فقط یک لایه داشته باشد .
    گرانولا را به مدت 30 الی 40 دقیقه و تا زمانی که رنگ گرانولا طلایی متمایل به قهوه ای شود در فر قرار دهید .
  3. هر 10 دقیقه گرانولا را تکان دهید .
    سپس گرانولا را بیرون آورده و با زعال اخته و کشمش آن را تزیین کنید و صبر کنید تا کاملا سرد گردد .

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :twopeasandtheirpod.com

Copyright (c) :twopeasandtheirpod.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد