شیرینی نارگیلی برشته

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی نارگیلی برشته در منزل 

خیلی آسان
ارزان

شیرینی نارگیلی برشته
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 10دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی نارگیلی برشته

  • 1 1/2 پیمانه نارگیل رنده شده شیرین شده
  • 2 پیمانه آرد همه منظوره
  • 3/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری آسیاب شده دارچین
  • 3/4 پیمانه در دمای اتاق کره
  • 1 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره بادام

طرز تهیه

  1. طبقه را در قسمت وسطی فر قرار دهید. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت از پیش داغ کنید.
  2. نارگیل رنده شده را کف یک سینی فر پخش کنید و در فر قرار دهید و 10 دقیقه بو دهید و یک بار هم بزنید تا نارگیل به طور یکدست طلایی شود. حواستان کاملاً به نارگیل باشد چون نارگیل های انتهای سینی ممکن است سریع بسوزند یا تیره شوند. 
  3. نارگیل ها را از فر خارج کرده و دمای فر را تا 350 درجه فارنهایت بالا ببرید و کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  4. کره و شکر قهوه ای را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط 1 دقیقه بزنید تا یکدست و پفکی شوند. همزن را متوقف کنید و دیواره های ظرف را بتراشید. تخم مرغ و وانیل و عصاره بادام را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. سرعت همزن را کم کنید و مخلوط آرد را اضافه کنید و فقط آنقدر بزنید تا مخلوط شود. نارگیل بو داده را با یک قاشق بزرگ در ظرف بریزید و هم بزنید.
  5. خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را به شکل یک مستطیل تخت در بیاورید. دو ورقه کاغذ روغنی بزرگ ببرید و تکه های خمیر را بین آنها قرار دهید و پهن کنید تا به شکل مستطیلی با طول و عرض 30 و 12 سانتی متر و ضخامت نیم سانتی متر در بیاید. کاغذ روغنی رویی را بردارید. می توانید از یک قالب شیرینی گرد استفاده کنید یا با چاقو مستطیل را به 9 مستطیل کوچک برش دهید.
  6. کاغذ روغنی را به همراه شیرینی هایی که از داخل خمیر برش داده اید با احتیاط بلند کنید و داخل سینی های فر که قبلاً کف آنها کاغذ انداخته بودید قرار دهید. اگر بلند کردن خمیر کار سختی بود، آن را چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود سپس داخل سینی فر قرار دهید. شیرینی ها را (هر سینی را جداگانه) 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که لبه ها و کف آنها کمی قهوه ای شود در فر بپزید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد