کرم پاتیسیر

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم کرم پاتیسیر

آسان
تقریبا گران

کرم پاتیسیر
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 35دقیقه

مواد لازم

برای 8 نفر

کرم پاتیسیر

  • 500 گرم شیر
  • 4 عدد زرده تخم مرغ
  • 125 گرم شکر
  • 30 گرم پودر نشاسته ذرت
  • 30 گرم آرد
  • 1 عدد لوبیای وانیل
  • زعفران، پودر کاکائو یا پودر نسکافه (اختیاری)
  • پودر کرم شانتی، پودر خامه یا دریم ویپ (اختیاری)
  • پنیر ماسکارپونه (اختیاری)

طرز تهیه

  1. مثل عکس دانه های وانیل رو از لوبیای وانیل دربیارین، در یک قابلمه شیر، وانیل، لوبیای وانیل و نصف شکر رو اضافه کنین و گرم کنین، در این حین، زرده هارو با نصف دیگه شکر بزنین
  2. بعد نشاسته و آرد رو اضافه کنین و خوب هم بزنین، لوبیای وانیل رو از داخل شیر بردارین و نصف شیر گرم یا کمتر رو داخل مخلوط زرده بریزین آرام آرام و هم بزنین،بعد شعله رو زیاد کنین و یکوچولو شیر رو بجوشونین
  3. بعد مخلوط زرده و شیر رو اضافه کنین و مدام هم بزنین تند تند، تا غلیظ شه. بعد مثل عکس با سلفون بپوشونین و بزارین یخچال، بعد که کاملا سرد شد، با همزن خوب بزنین
  4. در اینجا میتونین پودر کرم شانتی یا پودر خامه یا دریم ویپ اضافه کنین و بزنین و همچنین میتونین مقداری پنیرماسکارپونه هم اضافه کنین و هم بزنین و همچنین اگه لوبیا نداشتین، الان وقتشه که وانیل بزنین.این کرم تا 2 روز در ظرف دربسته و در یخچال میمونه

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 500 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد