پاستای کدو حلوایی و بادام هندی خامه ای

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه پاستای کدو حلوایی و بادام هندی خامه ای

خیلی آسان
ارزان

پاستای کدو حلوایی و بادام هندی خامه ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 10دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

پاستای کدو حلوایی و بادام هندی خامه ای

  • 480 گرم پاستا
  • 1 پیمانه تکه های 2.5 سانتی متری خام کدو حلوایی
  • 1 1/2 پیمانه بادام هندی
  • 1 قاشق چایخوری جوز
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری روغن کنجد
  • 1/2 پیمانه اختیاری مغز تخمه کدو حلوایی
  • 1 قاشق غذاخوری تازه اختیاری ریحان

طرز تهیه

  1. کدوحلوایی پوست کنده را در یک قابلمه آب جوش بریزید و حدود 20 دقیقه بپزید تا نرم شود و بتوانید آن را با پشت چنگال له کنید.
  2. بادام هندی را در یک کاسه آب جوش 10 دقیقه خیس کنید.
  3. وقتی کدو حلوایی نرم شد آن را از آب خارج کنید و با بادام هندی آب کش شده و جوز و نمک در مخلوط کن بریزید و بزنید تا حالت یکدست و خامه ای پیدا کند.
  4. پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید و یک تا دو دقیقه قبل از اتمام پخت آن، یک تابه ی بزرگ را روی شعله بگذارید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق چایخوری روغن کنجد را در آن بریزید تا داغ شود سپس سس کدو حلوایی را اضافه کرده و هم بزنید. بعد پاستای آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا سس کدوحلوایی به خوبی در کل پاستا پخش شود. پاستا را گرم سرو کرده و در صورت تمایل با مغز تخمه کدو حلوایی و ریحان تزئین کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت :superhealthykids.com

Copyright (C) : superhealthykids.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد