نان خامه ای خانگی

فصل: 
توسط

طرزتهیه نان خامه ای خانگی مواد لازم نان خامه ای خانگی

آسان
تقریبا ارزان

نان خامه ای خانگی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 50دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

نان خامه ای خانگی

  • 2 کیلوگرم آب
  • 1 کیلوگرم آرد
  • 300 گرم روغن مایع
  • 30 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری شربت
  • وانیل مقداری

طرز تهیه

  1. سایت نوشیدنی دستورتهیه نان خامه ای خانگی ابتدا آب و روغن مایع را در دیگ روی گازباشعله زیاد بگذارید تا به نقطه جوش برسد. وقتی جوش آمد شعله گاز را کم کرده و آرد را یکباره اضافه کنید.نیازی به کم کم ریختن نیست 
  2. با یک قاشق چوبی یا یک قاشق محکم یا حصون شروع به هم زدن روی شعله گاز کنید.تا خمیر کاملا پخته شود
    و به هیچ وجه به دستتان یا قاشقتان نچسبد .خمیر اولتان آماده است .
  3. کمی تاخنک شدن این خمیر صبر کنید سپس تخم مرغ را کم کم به آن اضافه کنید 
    و هم بزنید وانیل و شربت ویا کمی ارد وبکینگ پودر هم میان همین تخم مرغ به خمیرتان اضافه کنید. 
    خمیرتان آماده ی قیف زدن است.نان خامه ای خانگی
  4. در داخل دیس هایی که چرب کردید(نه اینقدرزیاد که خمیرروی دیس لیز بخورد ) بزنید هر مدلی که دوست دارید هم باماسوره ساده هم آچاری .با فاصله روی دیس قیف بزنید و در فر با دمای 250درجه سانتیگراد بگذارید تاکاملا طلایی شود.نان خامه ای خانگی

یاداشت دستور تهیه

آب روی شعله ی گاز حتما باید جوش کامل باشد.شعله ی گاز را حتما زیاد کنید تا مدت زمان جوش امدن آب زیاد نباشد چون آب تبخیر میشود و از مقدار آب کاسته میشود.
تخم مرغ ها را حتما کم کم به خمیرتان اضافه کنید در غیر اینصورت خمیرتان گوله میشودمیتوانید از تخم مرغ پنج تا کم کنید وبجاش اب خنک اضافه کنید که پس از پخته شدن صافتر دربیاد.
در صورت تمایل پس از پختن خمیر روی گاز بلافاصله هم میتوانید تخم مرغهارا اضافه کنید یکم خنک بشه کافیه
اگر نون خامه ای نرم تر میخواهید مقدار شربت آن را زیادتر کنید که زود رنگ بگیره و اگر سفت تر و ترد تر میخواهید شربت آن را یا کم و یا حذف کنید.
در نظر داشته باشید درجه ی فر شما بستگی به مقدار شربت در خمیرتان داردچون شربت بیشتر باعث زود رنگ گرفتن خمیرتان میشود.
بعدازقیف زدن میتوانید خامه ایتون را حدود دوساعت بعدش بزارین فر اینکارباعث میشه خامه ای که قیف زدین یکدست وصافتر دربیاد. 
پس از اینکه خامه ای ها از فر بیرون آمدند تا زمان خنک شدن کامل آن صبر کنید و بعد داخل آن خامه تزریق کنید.هرچه بیشتر خمیرتون پخته بشه نون‌خامه ای عالی تری خواهید داشت.اگه تخم مرغتون بیشتر باشه نونتون سوراخ سوراخ خواهد بود.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 641 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد