پیراشکی اسفناج و آرتیشو با خامه

فصل: 
توسط

دستورتهيه و اموزش تهيه درمنزل پیراشکی اسفناج و آرتیشو با خامه

تقریبا مشکل
تقریبا گران

پیراشکی اسفناج و آرتیشو با خامه
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 40دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 1 عدد خمیر مایه خشک فعال
  • 1 فنجان آب گرم
  • 2/3 فنجان آرد همه منظوره
  • 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 1 قاشق غذا خوری عسل

مواد لازم جهت تهيه سس :

  • 4 عدد ورقه بیکن پخته شده ( اختياري)
  • 30 گرم مغز آرتیشو خرد شده
  • 283 گرم اسفناج خرد شده
  • 200 گرم پنیر خامه ای
  • 1 فنجان پنیر پارمسان
  • 1/2 قاشق چای خوری ریحان خشک
  • 1 عدد سیر
  • 1 عدد تخم مرغ به آرامی زده شده
  • 1 قاشق چای خوری آب

ادویه ها

  • 1 قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه

  1. در یک کاسه کوچک ،خمیر مایه و یک پیمانه آب گرم را ریخته ،کمی مخلوط  کرده و به مدت 10 دقیقه کنار میگذاریم.

    در یک کاسه بزرگ 2.75 پیمانه آرد همه منظوره را با نمک مخلوط میکنیم.بعد مخلوط خمیر مایه و آب عمل آمده را هم اضافه کرده،2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری عسل را نیز اضافه و مخلوط میکنیم.از یک قاشق چوبی برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید

  2. در روی یک سطح تمیز مقداری آرد پاشیده و شروع به ورز دادن خمیر به مدت 3 تا 5 دقیقه میکنیم.اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم آرد اضافه میکنیم
  3. در صورتی که خمیر چسبندگی داشت،تا نیم پیمانه میتوانیم آرد اضافه کنیم تا در نهایت یک خمیر لطیف بدست آوریم.خمیر را چانه کرده و در یک ظرفی که کف آنرا چرب کرده ایم قرار میدهیم .روی آنرا پوشانده و بمدت یک ساعت استراحت میدهیم تا حجم خمیر دوبرابر شود.

  4. دستورالعمل پیراشکی:

  5. سینی پخت را چرب کرده یا کاغذ روغنی می اندازیم.

  6. فر را روشن کرده،در دمای 400 درجه تنظیم کنید تا گرم شود.

  7. همه مواد داخل پیراشکی (بیکن ،اسفناج ،مغز آرتیشو ،پنیر خامه ای ،پنیر پارمسان ،ریحان و سیر) را با هم مخلوط کنید.

  8. در یک کاسه کوچک تخم مرغ زده شده را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و کنار بگذارید.

  9. خمیر را به 16 قسمت مساوی تقسیم کنید. با استفاده از وردنه هر قسمت را به شکل یک مربع 4 سانتی باز کنید.

  10. از مواد داخل خمیر گذاشته و خمیر را میبندیم .کناره های خمیر را با استفاده از چنگال محکم میکنیم.

  11. پیراشکی ها را در سینی چیده و بین آنها کمی فاصله میگذاریم.به مدت 15 دقیقه میگذاریم تا استراحت کند و بعد از مخلوط تخم مرغ روی پیراشکی ها میمالیم.

  12. به مدت 15 تا 20 دقیقه تا زمانیکه پیراشکی ها طلایی قهوه ای شود در فر قرار میدهیم تا بپزد.

    ترجمه شده از سايت :centercutcook.com
  13. Copyright (c) : centercutcook.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد