سوپ خامه

فصل: 

سوپ خامه طرز تهیه سوپ خامه مواد لازم سوپ خامه

خیلی آسان
ارزان

سوپ خامه
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

سوپ خامه

  • 1/2 لیوان جو
  • 1/2 لیتر آب مرغ یا ۲ عدد عصاره مرغ
  • 1 عدد هویج کوچک
  • 100 گرم خامه
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • آبلیمو
  • جعفری ساطوری شده و فلفل قرمز کمی

طرز تهیه

  1. سوپ خامه جو رو از شب قبل خیس کنید. بعد با آب مرغ و نمک بگذارید تا پخته بشه. جو باید در حدی پخته بشه که کاملا نرم بشه و لعاب بندازه.
    هویج رو رنده کنید. هویجهای رنده شده رو داخل صافی بریزید و بشورید (واسه اینکه رنگ سوپ رو نارنجی نکنه، اینکار رو حتما انجام بدید وگرنه رنگ سوپ سفید نمیشه)، هویج رو داخل سوپ بریزید

  2. جعفری و فلفل رو اضافه کنید، اگه از فلفل سفید استفاده کنید داخل سوپ دونه های سیاه دیده نمیشه، اگه در دسترس نداشتید
  3. هم میتونید از فلفل سیاه هم استفاده کنید، بنظر من که مهم هم نیست که دونه های فلفل تو سوپ دیده بشه
  4. ترجیحا فلفل رو حذف نکنید چون تند بودن این سوپ رو خوشمزه تر میکنه

  5. زير اجاق را خاموش كرده وی یه کاسه خامه رو بریزید، آبلیمو رو اضافه کنید. با چنگال بزنید تا یکنواخت بشه.
  6. حداکثر همه در مورد بریده بریده شدن سوپ بعد از اضافه کردن آبلیمو مشکل دارن، برای اینکه این اتفاق نیافته بعد از پخت سوپ یکی دو ملاقه از سوپ رو داخل مخلوط خامه و آبلیمو بریزید و هم بزنید این مخلوط رو داخل سوپ بریزید و هم بزنید

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 277 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد