کرم پنیری شکلاتی با کاور مخملی

فصل: 
توسط
Featured Chef آفرین

طرزتهیه ومواد لازم کرم پنیری شکلاتی با کاور مخملی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کرم پنیری شکلاتی با کاور مخملی
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 8ساعت 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

کرم پنیری شکلاتی با کاور مخملی

  • 4 عدد زرده تخم مرغ
  • 1 پیمانه پودر قند
  • 2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو
  • 200 گرم پنیر ماسکارپونه
  • 200 گرم خامه صبحانه
  • 1/5 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 1/3 پیمانه آب
  • 1/2 قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال

طرز تهیه

  1. ابتدا پودر ژلاتین را با آب و یک قاشق شکر مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار دهید تا حل شود. 
    در کاسه ای زرده های تخم مرغ و پودر قند و رنده پوست پرتغال را مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار دهید و با همزن برقی به مدت 8 تا 10 دقیقه بزنید تا به صورت کشدار و کرمی در آید.
  2. خامه را با همزن بزنید تا کمی پف کند و سپس پنیرماسکارپونه زده شده و پودر کاکائو را به خامه اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شوند. 
  3. سپس مخلوط زرده ها را به آن اضافه کنید و با همزن مواد را یکدست کنید. ژلاتین حل شده را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید. مایه کرم ما آمادست.
  4. اکنون یک قالب سیلیکونی مناسب انتخاب کنید. مایه دسر را در آن بریزد و سطح آن را صاف کنید.
  5. قالب را در یک بشقاب قرار دهید. بشقاب را چند بار روی سطح میز بکوبید تا حباب های اضافه در دسر نماند. سپس قالب را به مدت حداقل 8 ساعت در فریزر بگذارید تا دسر کاملا یخ بزند. وقتی که یخ زد، به راحتی آن را از قالب سیلیکونی جدا کنید و به دلخواه تزیین کنید. این دسر را میتوانید در سلفون بمیچید و تا مدت طولانی حدود شش ماه در فریزر نگه دارید. این دسر را میتوانید با سس براق یا مایه مخملی کاور کنید.
  6. سپس دسر را در ظرف سرو بگذارید و در یخجال قرار دهید تا یخ آن باز شود و بعد سرو کنید. 
    من برای تزیین دسر از تکنیک مخملی استفاده کردم.مایه مخملی را به کمک پیستوله رنگ پاش، روی سطح دسر پاشیدم. 
  7. دایره های قرمز رنگ روی آن نیز بریلوی تمشک است. بریلو را کمی با قاشق میزنیم و در قیف میریزیم. سر قیف را سوراخ کوچکی ایجاد میکنیم و به شکل نقطه روی دسر پایپ میکنیم. 

یاداشت دستور تهیه

به جای خامه صبحانه از خامه قنادی هم میتوانید استفاده کنید که مسلما دسر شیرین تر و پفکی تر میشود.
این دسر را به صورت شاتی یا همان لیوانی نیز میتوانید درست کنید و در این صورت دیگر نیازی نیست دسر را در فریزر بگذارید. بلکه فقط باید در یخچال قرار دهید تا ببندد

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 600 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد