نان خامه ای

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم نان خامه ای

آسان
تقریبا ارزان

نان خامه ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

نان خامه ای

  • 150 گرم آرد
  • 250 میلی لیتر آب (یک پیمانه)
  • 35 میلی لیتر روغن مايع (تقریبا یک هشتم پیمانه)
  • 1/4 قاشق چایخوری وانيل
  • 4 عدد تخم مرغ 3 الی 4 عدد

طرز تهیه

  1. ابتدا نيم ساعت قبل، فر را روي 230 درجه ي سانتیگراد روشن كرده تا كاملا داغ باشد. 
    اب رو روي حرارت گذاشته تا جوش آيد ، سپس روغن را اضافه كنيد. سپس ارد را يكجا داخل آن ريخته و سريع همزده تا خمير جمع شود. 
  2. خمير را روي سطح صافي پهن كرده تا خنك شود و انرا پشت و رو كنید تا عرق نكند و سريعتر حرارتش از دست برود (البته خيليا به اين مرحله خنك كردن قبل از اضافه كردن تخم مرغ اعتقاد ندارند). 
  3. سپس تخم مرغ اول را بهمراه وانيل اضافه کرده و با همزن بزنيد تا جذب شود. بعد تخم مرغ دوم و سپس تخم مرغ سوم را اضافه کنید و با همزن بزنید (برای من 3 تخم مرغ كافي بود تا خميرم شبيه مايه ي سفت كيك شود. دقت کنید که مایه باید روان باشد اما شل نباشد). 
  4. مايه بدست امده را در قيفي بریزید و به کمک ماسوره شيار دار روي سيني از قبل چرب شده بشكل دلخواه ماسوره بزنید و سینی را درون فر قرار دهيد. 
  5. با اين دستور 14 عدد نان خامه اي به ارتفاع 8 سانت بدست خواهد آمد.نوش جان

یاداشت دستور تهیه

فقط دقت کنید که فر باید حسابی داغ باشد تا نتیجه عالی بگیرید. من از ماسوره ستاره بزرگ استفاده کردم.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 200 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد