کرپ کالباس

فصل: 
Featured Chef منصوره صافدل

طرزتهیه کرپ کالباس مواد لازم کرپ کالباس تهیه درمنزل کرپ کالباس

آسان
تقریبا ارزان

کرپ کالباس
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

خمیر کرپ

  • 1 پیمانه آرد
  • 50 گرم کره آب شده
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1/5 پیمانه شیر
  • نمک مقداری

طرز تهیه

  1. آرد رو در کاسه ای میریزیم وسطش حفره درست می کنیم. کره و تخم مرغ و شیر را در کاسه دیگری مخلوط کرده و به ظرف, آرد را اضافه میکنیم و هم ‌میزنیم تا یکدست شود.
  2. خمیر را نیم ساعت استراحت داده و بعد در ماهیتابه چرب شده با فرچه, که روی حرارت داغ سده است, به صورت یک لایه نازک با ملاقه میریزیم و دو سمتش رو سرخ می کنیم. بعد آن را روی پارچه تمیز پهن کرده تا سرد شود و با همان پارچه رول می کنیم و در یخچال میگذاریم
  3. بعد از یک ساعت باز کرده و یک لایه سس مایونز نازک و برش های ژامبون و خیارشور رنده شده و پنیر پیتزا می گذاریم و با احتیاط رول می کنیم و در کیسه فریزر می پوشانیم و مجددا یک ساعت در یخچال میگذاریم و موقع سرو برش میدهیم.

یاداشت دستور تهیه

برای رنگی شدن خمیر کرپ از آب سبزی و آب لبو و زعفران و یا رنگ‌ غذا می توان استفاده کرد. دقت کنید مایه کرپ زیاد با اضافه کردنِ رنگ, رقیق نشود

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 491 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد