کوکی یخچالی کرنبری

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم کوکی یخچالی کرنبری

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کوکی یخچالی کرنبری
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

کوکی یخچالی کرنبری

  • 350 گرم آرد سفید 350 گرم یا 2/5پیمانه
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 225 گرم کره نرم 225 گرم یا 1 پیمانه
  • 210 گرم شکر 210 گرم یا 1 پیمانه
  • 2 قاشق چایخوری وانیل مایع
  • 1 پیمانه کرنبری خشک 150 گرم یا 1 پیمانه
  • شیر کمی برای برس زدن روی شیرینی
  • 3 قاشق غذاخوری شکر ،دانه درشت باشه بهتره جهت پاشیدن روی شیرینی

طرز تهیه

  1. داخل کاسه ای، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
    داخل کاسه ای دیگه، کره و شکر و وانیل رو با همزن اینقدر بزنید که رنگش رو به کرمی بره و کاملا پوک بشه این مرحله سه،چهار دقیقه طول میکشه ، بعد کرنبری را اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید و در آخر مواد خشک را در دو مرحله اضافه کنید.
  2. اگه همزن کاسه ای یا استند میکسر دارید میتونید تمام مراحل را با سر پدال که مخصوص اینکار هست انجام دهید فقط زمانیکه کرنبری و آرد را اضافه میکنید سرعت همزن را روی پایین ترین حالت بگذارید.
  3. سطح کار را آرد بپاشید و مواد داخل کاسه رو روی سطح کار برگردونید و فرم خمیر بهش بدید، چون مواد از هم جداست و با دست باید فرم بدید، نیازی به ورز دادن نیست ، خمیر را به شکل دو تا مستطیل یا دو استوانه به قطر چهار سانتیمتر فرم بدید. داخل فویل آلومینیوم بگذارید و دو سر فویل را مثل شکلات بپیچید و دو ساعت بگذارید داخل یخچال تا کاملا سفت بشه و بتونید به راحتی با چاقو برش بدید.
  4. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. دو سینی فر را کاغذ مخصوص بکشید.
    خمیر را از فویل بیرون بیارید و اسلایسهایی به اندازه پنج میلیمتر ببرید و داخل سینی بچینید. اگه خمیر را استوانه رول کرده باشید شیرینی شما گرد میشه، بعد با برس روی سطح شیرینیها را با شیر کمی خیس کنید و شکر دونه درشت بپاشید.
  5. هر بار یک سینی فر را به مدت 12_15 دقیقه تا زمانیکه شیرینی تغییر رنگ میده بپزید.
    زمانیکه از فر میارید بیرون ممکنه روی شیرینی هنوز نرم باشه، بگذارید خنک بشه سفت میشه. حدود پنجاه تا شیرینی خواهید داشت.نوش جان

یاداشت دستور تهیه

کوکی،بیسکویت یا شیرینی کرنبری 
از حد تصور خوشمزه تره و بی نهایت ساده،نیاز به قالب و باز کردن خمیر نداره ، فقط کافیه خمیر بیسکویت رو به شکل قالب مستطیل یا استوانه رول کنید و بگذارید داخل یخچال خنک بشه و بعد با چاقو ببرید. برای همین، این نوع کوکیها، به کوکیهای یخچالی معروفند. 
یکی از مواد اصلی این شیرینی، کرنبری خشک هست که طعم ترش و شیرینی داره ما بین کشمش و آلبالو خشکه. 
حسن دیگه این خمیر اینه که به خوبی میتونید تا یک هفته تو یخچال یا سه ماه تو فریزر نگهش دارید و زمانیکه دوست داشتید بپزید و گرم و تازه سرو کنید

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 299 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد