کران بری گرانولا

فصل: 

آموزش کران بری گرانولا

خیلی آسان
ارزان

کران بری گرانولا

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1/2 فنجان جو پرک شده
  • 1 فنجان حبوبات گندم سیاه
  • 1/2 فنجان بادام هندی
  • 1/2 فنجان بادام
  • 1/2 فنجان تخم آفتابگردان
  • 1/2 فنجان شربت برنج
  • 1/2 فنجان روغن نارگیل
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 فنجان زغال اخته

طرز تهیه

  1. همه ی مواد تشکیل دهنده بجز زغال اخته را در یک ظرف بزرگ با هم ترکیب کنید. بسته به درجه حرارت منطقه ای که شما در آن زندگی میکنید ممکن است لازم باشد تا روغن نارگیل را بصورت مایع در بیاورید.
  2. اگر بصورت جامد است به آن کمی رارت داده تا به شکل مایع در بیاید سپس به ظرف مواد تشکیل دهنده اضافه کنید .
    هنگامی که مواد آماده شد آن را به طور مساوی بر روی ظرف پخت پخش کنید.
  3. کمی نمک به آن اضافه کنید ، به حدی که شور نشود . مخلوط را در فر بمدت 30 الی 50 دقیقه در دمای 350 درجه بپزید.
  4. در حین پخت گرانولارا هم بزنید تا گرانولای شما بهتر پخته شود.
  5. هنگامیکه گرانولا کمی متمایل به رنگ قهوه ای شد آن را از فر جدا کرده  و اجازه بدهید تا گرانولا سرد شود سپس میتوانید به مقدار دلخواه به آن زغال اخته اضافه کنید.

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.