کلوچه زنجبیلی خراسان

فصل: 
توسط
Featured Chef عارف داوودی

طرزتهیه کلوچه زنجبیلی خراسان مواد لازم کلوچه زنجبیلی خراسان

آسان
تقریبا ارزان

کلوچه زنجبیلی خراسان
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 8 نفر

کلوچه زنجبیلی خراسان

  • 2 کیلوگرم آرد
  • 500 گرم روغن جامد لادن
  • 500 گرم شکر
  • 500 گرم ماست
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • 50 گرم زنجبیل
  • زعفران دم کرده

طرز تهیه

  1. ابتدا روغن وشکر را میریزیم داخل همزن تا قشنگ پوک بشه، بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم .
  2. در ظرفی جداگانه ماست و جوش شیرین و بکینگ پودر و زنجبیل را مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم ، آخر سر ارد را اضافه کرده وهم میزنیم ولی نه زیاد
  3. این خمیر نیازی به استراحت ندارد.خمیررا پهن کرده وقالب گرد میزنیم.موقع پخت کمی پف میکند.اگر قطر خمیر را یک سانت بگیریم نرم تر می ماند
  4. سه میل بهتر است،ترد و بیسکوییتی میشود و ماندگاریش بیشتره.روی خمیر را با شونه یا غلطک مخصوص سوراخ سوراخ کرده و یک خال زعفران روش میندازیم میتوانیم زرده هم بزنیم 
  5. جوش،شیرین بیشتر نباشد حتی میتوانید حذفش کنید.نوش جونتون.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 799 کیلو کالری

نظر

5
شنبه, 17 آذر 1397
ممنون ازشما بابت دستور پخت - حسین

ثبت نظر

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد