شیرینی خرده شکلاتی با بادام هندی نمکی

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی خرده شکلاتی با بادام هندی نمکی

خیلی آسان
ارزان

شیرینی خرده شکلاتی با بادام هندی نمکی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی خرده شکلاتی با بادام هندی نمکی

  • 120 گرم نرم شده کره
  • 3/4 پیمانه شکر قهوه ای
  • شکر دانه ریز نصف پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • آرد همه منظوره ¼ 1 پیمانه + 3 قاشق غذاخوری
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • خرده شکلات کم شیرین 240 گرم یا شکلات تخته ای خرد شده
  • 3/4 پیمانه درشت خرد شده بادام هندی

طرز تهیه

  1. کره و شکر قهوه ای و شکر دانه ریز را در یک کاسه بزرگ بریزید و با یک قاشق چوبی بزنید تا یکدست و خامه ای شود اما زیاد هم نزنید.
  2. وانیل و تخم مرغ و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  3. آرد و جوش شیرین و بکینگ پودر را داخل کاسه الک کنید و با ملایمت هم بزنید تا مخلوط شوند. خرده شکلات و بادام هندی را اضافه کنید و فقط آنقدر هم بزنید که مواد مخلوط شوند. روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
  4. طبقه ها را در یک سوم بالایی و وسطی فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  5. مقادیری به اندازه یک گلوله 2.5 سانتی متری از خمیر را به فاصله 5 سانتی متر از هم داخل سینی بچینید.
  6. شیرینی ها را 13 تا 17 دقیقه در فر بپزید و بعد از 7 دقیقه سینی را بچرخانید.
  7. شیرینی ها را با شیر نوش جان کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد