دسر پاناکوتای نارگیلی

فصل: 

آموزش دسر پاناکوتای نارگیلی

خیلی آسان
ارزان

دسر پاناکوتای نارگیلی

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 450 میلی لیتر شیر نارگیل
  • 1/5 قاشق غذاخوری آگار آگار پودر یا ورقه ای
  • 4 قاشق غذاخوری عسل
  • 3/4 پیمانه ماست شیر نارگیل ساده
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک دریایی

طرز تهیه

  1. در یک کاسه متوسط آگار آگار را با شیر نارگیل مخلوط کنید و بگذارید 15 دقیقه بماند.
    مخلوط را در یک روغن دان متوسط بریزید و همه ی مواد دیگر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
  2. قابلمه را روی شعله ی نسبتاً زیاد قرار دهید و بگذارید آهسته جوش بیاید و همینطور هم بزنید.
    شعله را کم کنید و بگذارید مخلوط چهار پنج دقیقه آهسته غل بخورد و به هم زدن ادامه دهید. مخلوط باید کمی غلیظ تر شود.
    مخلوط را در کاسه های مخصوص سرو کردن تقسیم کنید و بگذارید 30 دقیقه در دمای اتاق خنک شود.
  3. سپس حداقل چهار ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود.
    دسر را تزئین کنید و سرد سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.