سالسای کلاسیک با ذرت بو داده

فصل: 
توسط

دستورتهيه و اموزش تهيه درمنزل سالسای کلاسیک با ذرت بو داده

آسان
تقریبا ارزان

سالسای کلاسیک با ذرت بو داده
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 25دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

ادویه ها

  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1/4 قاشق چای خوری زیره سبز

  • 800 گرم فیله گوجه فرنگی با آب گوجه فرنگی (کنسرو)
  • 280 گرم مخلوط گوجه فرنگی و فلفل سبز تند
  • 1/4 فنجان پیاز خرد شده
  • 1 عدد سیر کوبیده شده
  • 1 عدد فلفل سبز ،ریز خرد شده
  • 1/2 فنجان گشنیز خرد شده
  • 1 عدد بلال بو داده
  • به مقدار لازم کره
  • 1 عدد آب لیموی تازه
  • 1/4 قاشق چای خوری شکر

طرز تهیه

  1. یک تابه گریل را گرم کرده ،روی ذرت کمی کره مالیده ،دور آن فویل میپیچیم و در تابه گریل قرار میدهیم.
  2. به 15 تا 20 دقیقه زمان برای پخت نیاز دارد .مرتب برمیگردانیم تا همه دانه های ذرت پخته شوند.بعد فویل را باز کرده و اجازه میدهیم بلال چند دقیقه دیگر نیز در تابه بماند تا دانه های بلال نیم سوز شود.بعد همه ذرت ها را جدا میکنیم و در ظرفی میریزیم.

  3. در مخلوط کن یا غذا ساز ،همه گوجه فرنگی ،پیاز ،مخلوط گوجه فرنگی و فلفل ،سیر له شده ،فلفل سبز خرد شده ،گشنیز،نمک ،شکر ،زیره سبز و آب لیمو را اضافه و مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود.
  4. چند دقیقه ای مخلوط کنید تا سالسا به غلظت مد نظر شما برسد.
  5. ترجمه شده از سايت :centercutcook.com
  6. Copyright (c) : centercutcook.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد