شیرینی بیسکوتی با رویه شکر دارچینی

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی بیسکوتی با رویه شکر دارچینی

خیلی آسان
ارزان

شیرینی بیسکوتی با رویه شکر دارچینی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی بیسکوتی با رویه شکر دارچینی

  • 2 پیمانه آرد
  • 1 1/2 نیم قاشق چایخوری آسیاب شده دارچین
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 پیمانه شکر دانه ریز
  • 6 قاشق غذاخوری در دمای اتاق کره
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل

برای رویه

  • 1/4 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1 قاشق چایخوری آسیاب شده دارچین
  • 1 عدد زده شده تخم مرغ

طرز تهیه

  1. طبقه ها را در یک سوم بالایی و وسطی فر قرار دهید و فر را با دمای  325درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. آرد و دارچین و بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه متوسط بریزید و با همزن مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  3. دارچین و شکر رویه را هم در یک کاسه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  4. کره و شکر را در کاسه یک همزن رومیزی 4 دقیقه با سر پارویی بزنید تا سبک و پفکی شود. دیواره های ظرف را بتراشید و تخم مرغ و بعد زرده را اضافه کنید و بزنید. وانیل را هم اضافه کنید و بزنید.
  5. مخلوط مواد خشک را یک جا به کره ی زده شده اضافه کنید و با همزن یا کاردک مواد را مخلوط کنید تا خمیر سفتی درست شود.
  6. خمیر را بین دو سینی فر تقسیم کنید. هر نصفه را به شکل یک لوله به طول 22 سانتی متر و عرض 4 سانتی متر در بیاورید.
  7. تخم مرغ زده شده را با قلم مو روی بیسکوتی ها بمالید و مخلوط شکر و دارچین را به مقدار زیاد روی آنها بپاشید.
  8. خمیر های موجود در دو سینی را در دو طبقه مجزای فر بگذارید و 20 دقیقه بپزید. سینی ها را بچرخانید تا خمیر یکدست بپزد سپس 20 تا 25 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا طلایی و سفت شود.
  9. شیرینی را از فر بیرون بیاورید ولی فر را خاموش نکنید. بگذارید بیسکوتی کمی خنک شود که بشود به آن دست زد. با یک چاقوی دندانه دار لوله ها را به شکل برش های قطری به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید. بیسکوتی ها را از سمت برش خورده داخل سینی بچینید و کمی شکر دارچینی روی آنها بپاشید و 10 تا 15 دقیقه دیگر تا موقعی که طلایی کمرنگ شود در فر بپزید.
  10. شیرینی ها را تا یک هفته در ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید.
  11.  
  12.  

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد