موس شکلات با مغز نعنا

فصل: 
توسط

طرزتهیه ومواد لازم موس شکلات با مغز نعنا

تقریبا مشکل
تقریبا گران

موس شکلات با مغز نعنا

مواد لازم

برای 4 نفر

موس

  • 250 میلی لیتر شیر پر چرب
  • 100 گرم شیرعسلی (قوطی فلزی با مارک والفجر)
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 50 گرم شکر دانه ریز
  • 15 گرم پودر ژلاتین
  • 60 میلی لیتر آب
  • 30 گرم پودر کاکایو تلخ (به نظرم مقدارش زیاده. کمتر بریزید خوشمزه تر میشه. مثلا 10 تا 15 گرم)
  • 170 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
  • 1/8 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز

میانی

  • 1 بسته ژله بلوبری یا لیمو 100 گرمی (من لیمو استفاده کردم)
  • 250 میلی لیتر آب
  • 3 قطره اسانس نعنا 3 تا 4 قطره (دقت کنید زیاد نریزید که ژله رو تند میکنه)

جهت تزیین:

  • 1/2 لیوان سس شکلات
  • 1/2 لیوان گردوی خرد شده
  • 5 عدد بیسکوییت با روکش شکلاتی به میزان لازم

طرز تهیه

  1. برای درست کردن مواد میانی، ژله را با آب مخلوط کرده و روی حرارت مستقیم بگذارید. گاهی هم بزنید تا بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته اجازه دهید کمی از حرارت بیفتد و سپس اسانس نعنا را اضافه کنید. باید از حرارت بیفتد، چون اسانس نعنا نسبتا فرار است. بگذارید ولرم شود سپس در قالبهای سلیکونی ریخته و در فریزر قرار دهید تا منجمد شود.
  2. برای تهیه موس، شیر و شیرعسلی را در قابلمه متوسط روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. 
    زرده های تخم مرغ و شکر را با مفتول فلزی مخلوط کنید. پودر ژلاتین را داخل آب ریخته، روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود. 
  3. ژلاتین را به مخلوط شیر و شیرعسلی اضافه کنید. مواد را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه کنید.
    پودر کاکایو را با 3 قاشق آب ولرم مخلوط کنید تا به شکل سس درآید.
    پنیر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. 
  4. پنیر، سس شکلات و فلفل قرمز را اضافه کرده و مخلوط کنید و بگذارید تا مواد سرد شود. 
    مواد را در قالب بریزید و یک تکه ژله نعنا داخل آن فرو کنید و قالب را در فریزر قرار دهید تا به مدت 5 تا 6 ساعت بماند تا دسر منجمد شود. موس را از قالب دراورده و اجازه دهید کم کم یخش باز میشه و سطحش براق میشه. سپس روی آن را با سس شکلات، گردوی خرد شده و بیسکوییت با روکش شکلاتی تزیین کرده و سرو کنید. 
  5. میتوانید روی آن را بریلوی شکلاتی بریزید تا براق شود. میتوانید تارتلت درست کنید و موس را داخل آن قرار دهید. برای جایگزین شیرعسلی قوطی والفجر، 100 گرم خامه رو با 2 ق س عسل مخلوط کنید و روی حرارت بجوشانید

یاداشت دستور تهیه

میتونید برای تزیین از بریلوی شکلاتی یا سسهای شکلاتی استفاده کنید

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد