لازانیای شکلات

فصل: 
توسط

براي يك ساعت آنرا در فريزر قرار دهيد يا بگذاريد تا 4 ساعت قبل از سرو در يخچال بماند.

آسان
تقریبا ارزان

لازانیای شکلات
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 4ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 2 نفر

  • 36 عدد بیسکوئیت اورئو (هر بیسکوئیت دوقلو را جدا کرده و قسمت بدون خامه آن را استفاده کنید)
  • 6 قاشق غذا خوری کره ذوب شده
  • 8 گرم پنیر خامه اي نرم
  • 1/4 فنجان شکر دانه ریز
  • 2 قاشق غذا خوری شیر سرد
  • 12 گرم خامه فرم گرفته
  • 66 گرم شكلات پودينگ
  • 3 1/4 فنجان شیر سرد
  • 1/2 فنجان تكه هاي ریز و کوچک شكلات

طرز تهیه


  1. ابتدا بیسکوئیت های اورئو را بادقت به تيكه هاي مناسب خرد كنید. سپس در يك ظرف بزرگ با استفاده از يك چنگال خرده های بیسکوئیت اورئو  را با 6 قاشق غذاخوري كره ي ذوب شده
    مخلوط كرده و سپس مواد را به يك ظرف ترجیحا 13*9 اينچي منتقل كنید و با استفاده از يك كاردك خرده هاي بیسکوئیت اورئو را به ته ظرف فشار دهيد.

  2. وقتي ظرف پر شد آنرا به يخچال منتقل كنيد. پنير خامه اي را تا وقتي هنوز پف دار است با دو قاشق غذاخوري شير مخلوط كرده و مخلوط را روي بیسکوئیت های اروئو  ته ظرف پخش كنيد.

  3. در يك ظرف متوسط شكلات پودينگ را با 3 و 1/4 پيمانه شير سرد مخلوط كنيد. به مدت چند دقيقه مخلوط را هم بزنيد تا پودينگ غليظ شود سپس آن را روي لايه پنير خامه اي پهن كنيد.
    به مدت ده دقيقه انرا به حال خود بگذاريد تا پودينگ سفت شود 

  4. خامه را روي مواد قبلی پخش كنيد و با تكه هاي شكلات كوچك تزئين كنيد.

  5. براي يك ساعت آنرا در فريزر قرار دهيد و يا بگذاريد تا 4 ساعت قبل از سرو در يخچال بماند.
  6. ترجمه شده از سايت :omgchocolatedesserts.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد