فاج شکلات

فصل: 
Featured Chef عاطفه

طرزتهیه ومواد لازم فاج شکلات

آسان
تقریبا ارزان

فاج شکلات
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 25دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

فاج شکلات

  • 160 گرم بادام هندی خام 160 گرم(تست شده)
  • 50 گرم مغز پسته خام 50 گرم (تست شده)
  • 1 قوطی فلزی شیر عسلی
  • 380 گرم شکلات سیاه
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

  1. ابتدا بادام و پسته را درشت خرد کرده و هر کدام را کمی برشته میکنیم.
    داخل ظرف مناسبی، شیر عسلی را ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و گاهی هم میزنیم تا زمانی که به جوش آید.
  2. زیر گاز را خاموش میکنیم و بعد شکلات را اضافه کرده روی ظرف را بپوشانید تا شکلات ذوب شود (5 الی 10 دقیقه بماند). نیمی از پسته و بادام هندی را با مواد مخلوط کرده و مایه را داخل قالب به ابعاد 20×30 که با کاغذ آلومینیوم پوشانده ایم میریزیم و صاف میکنیم بعد مابقی پسته و بادام را روی آن ریخته و کاملا پرس میکنیم.
  3. روی قالب را پوشانده و در یخچال به مدت دو ساعت قرار میدهیم تا خودش را بگیرد و بعد به ابعاد دلخواه برش میزنیم. باید حتما داخل یخچال نگهداری شود. نوش جان

یاداشت دستور تهیه

از شکلات سفید هم میتوان استفاده کرد.اگر موقع بریدن سفت بود از چاقوی گرم استفاده کنید. 
من بادام و پسته رو توی تابه برشته کردم ولی توی فر هم میشه. 
برای شکلات هم از شکلات تخته ای استفاده کردم

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 198 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد