کیک شکلات و هویج

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم کیک شکلات و هویج

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کیک شکلات و هویج
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

کیک شکلات و هویج

  • 115 گرم آرد
  • 20 گرم پودر كاكائو
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچين
  • 1/2 قاشق چایخوری بيكينگ پودر
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری جوش شيرين
  • 1/2 قاشق چایخوری زنجبيل پودر شده
  • 75 گرم شكلات شيري قهوه ای رنده شده
  • 30 گرم گردو خرد شده
  • 50 گرم كشمش
  • 20 گرم نارگيل پودر شده
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 80 گرم شكر قهوه اي روشن
  • 60 گرم روغن جامد يا مارگارين
  • 150 گرم هويج ريز رنده شده

كرم پنيری شكلاتي

  • 180 گرم شكلات تلخ بن ماري شده
  • 250 میلی لیتر پنير ماسکارپونه
  • 300 گرم پودر شكر يا ايسينگ

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 180 درجه روشن و گرم كنيد.
    قالب 20 در 30 را كاغذ روغنی انداخته و چرب كنيد (مواد كيك بسيار كم حجم هستش و اين قالب بنظرم بزرگه و بهتره قالب كوچكتر انتخاب بشه كه كيك ارتفاع بگيره).
  2. شكر، كره و تخم مرغ را بمدت 2 دقيقه خوب بزنيد.
    مواد خشك را مخلوط کنید. سپس شكلات بن ماري خنك شده و مواد خشک و هویج را به مواد تخم مرغی اضافه کنید و بمدت 2 دقيقه با همزن بزنيد. 
  3. كيك را بپزید و وقتي خنك شد، از وسط برش زده و با كرم پنيري بین لایه های كيك و روی آن را پوشش دهيد. 
  4. طرز تهیه کرم پنیری:
    پنير و شكر را بمدت 2 دقيقه خوب زده، شكلات بن ماري سرد شده را اضافه و خوب مخلوط كنيد و استفاده کنید.نوش جان

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 389 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد