ران مرغ با پودر پنج ادویه ی چینی و عسل

فصل: 
توسط

اشپزي نوشيدني دستورتهيه و اموزش تهيه در منزل ران مرغ با پودر پنج ادویه ی چینی و عسل

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

ران مرغ با پودر پنج ادویه ی چینی و عسل
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 25دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 4 عدد ران مرغ با پوست و استخوان 150 گرمی
  • 2 قاشق چای خوری نمک
  • 2 قاشق چای خوری سیر خرد شده
  • 1 قاشق غذا خوری پودر پنج ادویه ی چینی
  • 2 قاشق غذا خوری آب پرتقال تازه
  • 1 عدد پوست پرتقال
  • 1/4 فنجان عسل سیاهدانه

طرز تهیه

  1. در یک ظرف کم عمق، عسل، پوست پرتقال، آب پرتقال، روغن زیتون، پودر پنج ادویه، سیر و نمک را مخلوط کنید. ران های مرغ را در مخلوط مواد مزه دار کننده بغلتانید و مواظب باشید پوست مرغ جدا نشود. روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
  2. یک تابه ی مناسب فر را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. روغن را در آن بریزید و بچرخانید تا کف ظرف را بگیرد. مرغ را از سمت با پوست آن داخل تابه بچینید. 3 دقیقه آنقدر سرخ کنید تا به یک رنگ قهوه ای مایل به قرمز برسید. با انبر با احتیاط هر ران را برگردانید. تابه را داخل فر قرار دهید و 18 دقیقه آنقدر در فر بپزید که آب مرغ شفاف شود و مرغ کاملاً بپزد. ران ها را روی یک تخته قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بمانند. به همراه پوره ی سیب زمینی مخلوط با واسابی یا لوبیا سبز سرو نمایید.
  3. پودر پنج ادویه چینی در واقع مخلوطی از ادویه های رایج است، که معمولاً متشکل از رازیانه، میخک، فلفل سیچوآن، بادیان ختایی و دارچین است، البته بعضی از مناطق از زنجبیل به جای رازیانه استفاده می شود.

  4. ترجمه شده از سايت:honey.com

  5. Copyright (c) : honey.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد