کیک شیفون فندقی

فصل: 
Featured Chef Delcookies

طرزتهیه کیک شیفون فندقی مواد لازم کیک شیفون فندقی رسپی کیک شیفون فندقی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کیک شیفون فندقی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 6 نفر

کیک شیفون فندقی

  • 100 گرم آرد
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 90 گرم آب جوش
  • 50 گرم پودر فندق تست شده
  • 25 گرم پودر کاکائو (یک چهارم پ)
  • 1 قاشق سوپ خوری پودر نسکافه (از نسکافه فندقی استفاده کردم)
  • 1 قاشق سوپ خوری پودر قهوه خالص
  • 4 عدد زرده تخم مرغ
  • 5 عدد سفیده تخم مرغ
  • 200 گرم شکر دانه ریز
  • 1/4 پیمانه کره ذوب شده خنک یا روغن مایع 56گرم
  • 1/8 قاشق چایخوری وانیل خالص
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • اسانس فندق چند قطره (در صورت تمایل)

طرز تهیه

  1. قالب میان تهی 23 سانتی را کاغذ روغنی انداخته روی کاغذ را چرب کنید ولی دیواره قالب را چرب نکنید.
    پودر کاکائو، پودر نسکافه و پودر قهوه را در آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
  2. کره را ذوب کرده کنار بگذارید تا خنک شود. پنج ق چ از شکر دستور را کنار بگذارید و مابقی آن را به همراه زرده ها و وانیل و مخلوط کاکائو و اسانس فندق و نمک در ظرفی بریزید و با همزن حدود پنج دقیقه بزنید تا رنگ مایع روشن شود و شکر کاملا حل شود، کره ذوب شده خنک را اضافه و مخلوط کنید
  3. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و الک کنید. آرد و پودر فندق را به مواد اضافه و مخلوط کنید. پره های همزن را شسته و کاملا خشک کنید. سفیده ها را کمی بزنید تا باز شود، در صورت تمایل یک دوم ق چ کرم تارتار به سفیده اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا سفیده فرم بگیرد،(سافت پیک) از کناره ظرف قاشق قاشق شکری که کنار گذاشته بودید را به سفیده اضافه کنید و سی ثانیه تا حداکثر یک دقیقه بزنید تا کاملا فرم بگیرد( استیف پیک)
  4. سفیده ها را در دو مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک مواد را فولد کنید( به آرامی به صورت دورانی مواد را زیر و رو کنید)
  5. مواد را در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 40 تا 45 دقیقه بپزید.
  6. کیک را از فر خارج کرده و پنج دقیقه داخل قالب بماند، سپس کناره ها را با چاقو جدا کنید و از قالب خارج کنید و روی توری سیمی کاملا خنک کنید.
  7. برای تزیین من کیک را دو لایه کردم و بین دو لایه و روی کیک خامه فرم گرفته زدم روی خامه را با و سس کارامل و میوه تزیین کردم.
  8. برای تهیه سس کارامل، 50 گرم شکر را در تابه کوچکی روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود، در ظرف دیگری 100 گرم خامه و 25 گرم کره را ذوب کرده، وقتی شکر طلایی شد، مخلوط خامه و کره را به شکر اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدستی بدست آید. وقتی سس خنک شد، روی کیک را با آن تزیین کنید

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 301 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد