بال مرغ با عسل و سس پیکانته

گروه: 
فصل: 
توسط

اشپزي نوشيدني دستور تهيه و اموزش تهيه در منزل بال مرغ با عسل و سس پیکانته

 

 

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

بال مرغ با عسل و سس پیکانته
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 22دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 1/2 فنجان عسل
  • 1/2 فنجان سس پیکانته ی آماده
  • 1/2 حبه سیر ریز شده
  • 1/4 قاشق چای خوری سس ورسسترشایر
  • 900 گرم بال مرغ نوک ها گرفته شده
  • به مقدار لازم نمک و فلفل

طرز تهیه

  1. عسل را در یک ظرف یک لیتری مناسب ماکروویو با درجه ی بالا (100٪) 4 تا 5 دقیقه حرارت دهید تا عسل غل بخورد و غلیظ شود.

    باقی مواد به جز بال مرغ ها را در ظرف بریزید و هم بزنید و با همان درجه 4 تا 5 دقیقه دیگر حرارت دهید.

    بال ها را از مفصل دو نیم کنید. آنها را در یک ظرف مناسب فر کم عمق بچینید.

    15 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید.

    دما را تا 375 درجه فارنهایت بالا ببرید. هر تکه را از آن رو کنید و مقدار مناسبی سس را با قلم مو روی آن بمالید

    45 دقیقه دیگر تا زمانی که رویه ی آن براق شود و کاملاً بپزد در فر قرار دهید.

    هر 15 دقیقه یکبار تکه های مرغ را از آن طرف کنید و با قلم مو سس روی آن بمالید
  2. ترجمه شده از سايت :honey.com
    Copyright (c) : honey.com
  3.  

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 118 کیلو کالری
  • سدیم(میلیگرم): 152میلی گرم
  • کربوهیدرات: 6گرم
  • چربی: 6گرم
  • چربی اشباع(گرم): 32گرم
  • پروتئین: 9گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد